E ciudat. pare că are o simpatie pentru tine da în același timp poate să fie și doar o persoană prietenoasă care așa se poartă cu toată lumea să-i ajute să se integreze mai bine.
până acu n-ai semne prea mari de la el că te place, așa că nu ai ce să faci decât să aștepți să vezi cum evoluează lucrurile. mai du-te și tu și mai bagă-te cu el în seamă din în când să vadă că ai fi interesată
Salut! Nu stiu exact daca simte ceva mai mult decat prietenie pentru tine, din cele spuse, sunt sanse sa vrea doar sa te integrezi si sa iti faci prieteni in grupul respectiv.
Ce are daca esti timida? Si eu sunt timida si ma plac multi baieti.
Mai acorda-i timp, eventual vorbeste cu el si spune-i ce simti.
Succes!
In primul rând relaxează-te. Sunt băieți cărora le plac "ciudatele" dar oricum ciudat e mult spus. Pur și simplu le plac femei care sunt mai timide, mai inocente și așa mai departe. Eu consider ca daca ai avut mulți iubiți nu e vreun atuu sau ceva cu care sa te mândrești. Acum ori el te place ori pur și simplu e destul de dragut încât a observat timiditatea ta și încearcă sa te facă sa te deschizi încât sa te acomodezi mai repede in grup. Eu îți propun sa ii mai oferi timp problemei și sa vezi cum decurge iar la un momendat sa îl iei frumos de-oparte și sa îl intrebi pur și simplu daca te vede mai mult decât o prietena.