Taie-ti varfurile regulat!
Chiar daca ai depus foarte mult efort in ingrijirea parului tau, varfurile degradate tot apar. Acest lucru se intampla in general din cauza faptului ca parul tau se freaca de haine, perna, clame, etc. De aceea este necesar sa le indepartezi o data la cateva luni. Explica-i stilistului tau exact cat vrei sa taie, pentru ca lungimea pe care te-ai straduit atat de mult sa o obtii sa nu ramana pe podeaua salonului…
Balsamul nu trebuie sa lipseasca din ingrijirea parului, iar cel putin o data pe saptamana foloseste o masca pentru par. Incearca sa eviti pe cat posibil uscatorul, ondulatorul si placa. Nu iti prinde parul prea strans pentru ca risti sa il rupi.
Expresia "esti ceea ce mananci" este cat se poate de adevarata. Si se observa cu ochiul liber in cazul parului. Parul tau poate fi lung si sanatos numai daca ai un regim alimentar echilibrat. Produsele alimentare bogate in vitamina A (produsele lactate, pestele, spanacul, caisele), vitamina B (carnea, pestele, bananele, verdeturile), vitamina C (citricele, pepenele, rosiile, cartofii) si vitamina E (nucile, broccoli, cereale integrale) sunt esentiale pentru un par cu adevarat sanatos. Carnea rosie este bogata in fier si zinc, minerale care stimuleaza cresterea parului.
tudiile au demonstrat faptul ca parul chiar creste mai incet cand suntem stresati. Parul tau mai are nevoie si de nopti bune de somn pentru a creste si a-si pastra sanatatea.
Sper ca te'am ajutat! La MINE ACESTE SFATURI AU FUNCTIONAT!
Nul indrepta cu placa si tundel cam din 2 in 2 luni doar capetele firelor de par