| jessicaaaaaaaa a întrebat:

Hey!
Vreau sa fac un concurs cu cel mai frumos nume de baiat scrieti cate nume doriti numele care este cu adevarat frumoas si specil va primi funda!
pup

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Am si eu cateva preferinte in materie de nume: Vlad, Raul, Catalin, Victor, Sergiu, Alex.
O zi frumoasa!

| positivity a răspuns:

Numele Alex şi Răzvan, mi se par superbe. Dar şi numele Hiroshi este frumos. happy

| hermione a răspuns:

Mircea - nume Slav, de la Miroslav / Mirco = slava pacii

Mihai - nume Ebraic, forma derivata de la masculinul Mikael, nume de origine ebraica - cine este ca Dumnezeu? Cine se aseamana cu Jehova? purtat de numeroase personaje biblice

Radu - nume Slav ce semnifica "Veselul"

Laurentiu - de la "laurus" ("tufa de laur") sau de la "originar din Laurentum" (localitate veche langa Roma)

Cosmin - probabil o forma derivata de la "Cozma" (in limba turca "koz" inseamna "frumos")

Alex -Alexandros(grec) si are semnificatia de aparator, cel ce protejeaza, ocrotitor

| Kisie a răspuns:

Cristi,costi, vlafiu, Ionut, darius, adrian, dorian, silviu, octavian, alin

| Raull7 a răspuns:

Alex
Raul

| Skia a răspuns:

Mihai
Sergiu
Alexandru
Bogdan
Andrei
preferatele mele :X happy

| Alexutsza a răspuns:

Daniel, Edward love struck

| Raptorvitus a răspuns:

Marco

Mi se pare un nume foarte special, este un nume romantic si sensibil ( dupa mine ) si de aceea imi place asa mult!

| jessicaaaaaaaa explică (pentru Raptorvitus):

Numele marco este si unu dintre preferatele mele.winking

| Blayr a răspuns:

Marian, Ian, Andrei - nume pe care le ador

| jessicaaaaaaaa explică:

Toate numele e care te-ati scris sunt frumoase si speciale apreciez mult asta aveti gusturui bune

Daca as putea as da funda la toti!:X

Voi chiar aveti gusturi bune la nume de baieti apreciez asta felicitari tuturor:X:X:X:X:X:X:X:X

| Roxaniki98 a răspuns:

Robert
Laurentiu
Sebastian
Stefan
Horatiu
Liviu
Romeo
Andrei
Alexandru
Gabriel
Claudiu