Tuturor baietilor ne este frica de refuz, dar cum sa primesti un refuz atunci cand ai increde in tine ca poti sa o faci si atunci cand tu crezi ca acea fata o sa te placa. trebuie doar sa-ti gasesti tupeul necesar incearca socializand, sunt multe fete prietenoase este usor sa-ti faci prieteni, fete. deoarece sunt si ele mai emotive din fire, trebuie sa gasesti un subiect de discutie si apoi totul o sa vina de la sine, iti vei deschide calea si o sa-ti pierzi timiditatea o stiu din experienta si eu eram inainte dar acum nu mai am nici o astfel de dificultate in vorbitul cu fetele, gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut, doar castigat, poate experienta sau in cel mai bun caz un nou prieten. Bafta
Din cauza emotiilor astepti multe raspunsuri la intrebari pe care nu le-ai pus. Atunci cand nu ai nici experienta si mai esti si emotiv, nu poti cuceri fete nici in parc, si nici pe calculator.
Da si eu am avut problema ta respectiv imi era frica de refuz dar cum zici tu ca esti mai glumet asta ar trebui sa le apropi pe fete.Cind consideri tu ca o fata ii place de tine sau ai informati despre asta atunci ar trebui sa o abordezi fara pic de frica.
Mult Noroc la fete inteligente si frumoase.
Elenastoica9 întreabă: