Copii Dunei
Apocalipsul
Poarta timpului
Ziua furnicilor
Al optulea pacat
Al treilea cerc
Anii tineretii
Cainele de teracota
Casatorie scandaloasa
Clubul mincinosilor
Crima din dragoste
sunt superbe
funda?
M-am bagat si eu in zeama
"Ciresarii"Constantin Chirita (stiu ca suna plictisitor, dar crede-ma merita sa o citesti.)
"Doi ani de vacanta" de Jules Verne (e fooarte tare, e vorba despre niste copii care naufragiaza singuri, nu stiu unde se afla..si trec prin multe peripetii de neuitat; foarte buna cartea)
"Robinson Crusoe" de Daniel Defoe (inca nu am citit-o dar am primit multe recomandari)
"Academia printeselor" de Shannon Hale (e putin si fantastic, dar cu siguranta iti va placea)
"O tabara de cosmar" de Gina & Dann Gershon (si aceasta are putin fantastic, dar iti spun, o citesti in 2 zile; e foarte buna)
"Insemnarile unei pustoaice" de Rachel Renee Russell (e in 3 volume, o gasesti si pe net; e ca un fel de autobiografie a unei adolescente, in anii de scoala e mega tare)
"Jurnalul unui pusti" de Jeff Kinney (are si comedie, si tot asa sunt povestite intamplarile din copilaria unui pusti.o gasesti si pe net, are vreo 6 volume poate ai si auzit de ea, e un bestseller)
sper sa te fi ajutat recomandarile mele ...baftaa! FUNDA?
J.D.SALINGER-de veghe in lanul de secara! e foartedistractiva carte si are si ceva aventura... oricum poti citi un rezumat de pe net si o sa iti dai seama daca te atrage sau nu! fundita?
patrizia696 întreabă: