| TheOriginalUser a întrebat:

Hey! vreau sa ma lamuriti si pe mine happyeu sunt atat de diferita de el straight face

eu sunt mai cuminte el e mai obraznic, el se intelege mai bine cu fetele mai baietoase iar eu sunt mai feminina cu toate ca imi zice ca ma iubeste. stiu ca ma iubeste pentru ca sunt cea mai frumoasa fata din viata lui asa zice elhappysi el e dragut in felul lui dar suntem foarte diferiti straight face

diriginta mea imi spunea cand eram mai mica ca persoana de langa tine trebuie sa fie diferita de tine pentru a avea ce vorbi intr-o relatie etc. dar eu sunt de parere ca trebuie sa ai lucruri in comun cu persoana de langa tine pentru a avea ce vorbi.

voi ce parere aveti?happy

Răspuns Câştigător
| Mjdolhfi a răspuns:

Pot sa-ti dau un exemplu:eu si prietena mea.Nu avem mai nimic in comun, dar ne intelegem bine.Important e sa va iubiti, sa nu va luati dupa gura lumii si sa nu te mai gandesti atat daca aveti lucruri in comun, ce o sa mai vorbiti, asta vine de la sinehappy. Sa va iubiti! Bafta!

4 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Stii cum se spunethinking "opusii se atrag" thinking
Diriginta ta avea dreptate, nu trebuie sa ai neaparat lucruri in comun pentru a merge relatia, vorbiti despre orice. Daca el iti spune ca te iubeste, atunci crede'l, ca el se simte bine cu tine happy

| darkeyes a răspuns:

Nu toti baietii sunt la fel. Daca te simti bine cu el, nu conteaza ca este obraznic si se intelege cu fetele mai baietoase.Ar trebui sa il accepti asa cum este. Mie de exemplu nu imi plac baietii "feminini". Nu imi plac scrisorelele de dragoste si nici romantismul ala absolut de enervant.Pai ce naiba ori am langa mine un tip puternic, de gasca, glumet, indraznet sau am unu care nu iese afara dupa ora 8?

| lays a răspuns:

Eu si prietenul emu suntem foarte diferiti. el e mai calm, amuzant, insa eu sunt foarte zapacita.mai are putin si isi face cruce...sunt dusa cu barca. iar in privinta gusturilor, mie imi plac filmele de comedie, el e nebun dupa filmele romanesti, adora ciorba si ma terorizeaza sa-i fac, eu nu o suport si o fac cu greu.astea sunt chestii minore.mai sunt si alte diferente.mult mai mari.si totusi ne iubim nebunestehappy

| 1234_7271 a răspuns:

Opusurile se atrag...