Buna,
Am citit intreabarea ta si imi face mare placere sa te ajut asa cum pot si eu. Dupa parerea mea,baiatul respectiv are o simpatie fata de tine si cred ca isi doreste sa vorbeasca cu tine,insa este timid Cred ca trebuie sa incerci sa vorbesti cu el. Din pacate nu stiu cum sa te ajut sa scapi de timiditate si eu sunt la fel si oricat as incerca nu pot fi o persoana autoritara si aroganta Mai multa lume ma ia peste picior ca sunt asa timid,insa nu pot,asa este in caracterul meu,nu pot sa le raspund sau sa le fac rau cumva,mie imi place sa ajut oamenii Imi amintesc cand am trecut si eu prin asa ceva Imi place asa mult o fata si de fiecare data cand incercam sa vorbesc cu ea,ma balbaiam si nu puteam spune nimic Ce a fost asa frumos este ca fata respectiva era si ea la fel,ma intelegea si pana la urma am ajuns sa fim cei mai buni prieteni Vorbesc cu ea in fiecare zi si dupa fiecare conversatie simt asa o senzatie in tot corpul,ma face sa ma simt minutat De fiecare data cand stiu ca ne vom intalni in ziua respectiva,am asa o stare emotiva,o senzatie pe care nu o pot descrie care imi patrunde in tot corpul. E asa frumos Iar intalnirea,mometul in care ne vedem,radem, glumim e care nemapomenit. Incearca, cine stie, poate vei da peste o persoana care te va intelege, asa cum am avut eu un noroc extraordinar.
Sper ca te am ajutat!
Draga mea....nu ai specificat cati ani ai!
Dupa acele semne, pot spune ca te place!
NU trebuie sa faci nimic, el e baiat, si daca chiar te place cu adevarat te va aborda intr-un tarziu!
Am un sfat pentru tine, pe care cu siguranta nu-l vei lua in considerare:Lasa dragostea, acum este timpul sa inveti ca sa ai o cariera in viata, si apoi "iubitii"!
Cu totii am trecut prin criza adolescentina, si am avut pe cineva de care ne placea enorm! Dar a trecut la fel de repede precum a si venit acel sentiment....alteori ceva mai greu, recunosc!
Stiu ca tise pare baiatul visurilor tare si asa mai departe, dar niciun baiat nu prea merita timpul tau pierdut!
Si, gandeste-te ca este o mare posibilitate, ca doar sa se "prefaca" si sa glumeasca pe seama ta impreuna cu prietenii tai!
Dar, anyway este doar alegerea ta!
Bafta! Sper sa iei o decizie potrivita si care sa te avantajeze!