Eu cred ca te place. cred ca toata lumea o sa-ti zica ca ar trebui sa-l intrebi ce simte pentru tine asta este ce o sa-ti treaca prima prin cap dar mai gandeste-te si la faptul ca ai putea sa distrugi o prietenie atat de puternica pe care o ai cu el insa eu nu iti pot zice cam nimic in afara de faptul ca ar trebi sa-l scoti las o,, intalnire,, intre prieteni si ma refer numai la voi doi invita-l in asa fel incat sa nu sune ca o intalnire si vezi cum decurge intalnirea poate poate o sa se intample cevasi cei mai important afala daca tu il placi pe el inainte de a face vreo greseala.
ps:e dragut baiatul.?
Draga Bubu.Mie nu mi se pare ca exista relatie de prieteni intre o fata si un baiat, pentru ca la urma urmei tot sa indragostesc unul de celalalt.Sa nu ma intelegi gresit...si eu am prieteni baieti.Cu prietenul meu cel mai bine m-am cuplat, pentru ca se vedea evident ca ma place iar eu il placeam la fel.In cazul tau ar fi mai bine sa vorbesti cu el despre asta si sail intrebi ce simte.Pentru ca e evident ca e indragostit nebuneste de tine dar nu stie cum sa iti spuna/sa iti arata. Sper sa te hotarestiSucces!
Poi el poate vrea o relatie cu tine
fi mai deschisa cu el
si vorbeste spune.i ce crezi ca poti sa ii spui
daca ti si tu la el :X
nu are rost sa va certati pentru atata sau sa faceti nujt ce ...
eu vad o relatie de preiteni prietenie doar.adica daca e prieten adv trebuie sa fie bazata pe incredere daca e incredere pe urma vin toate si poate ajungeti sa fiti imp
si ce daca alti spun ca sunteti imp. spune.le ca bine ca poti si ca ai cu cine
bafta
misauratcuviata întreabă: