| TeREe a întrebat:

Hey vreau sa va spun o intrebare o fata mi-a spus ca sunt grasa si nstiu as vrea sa slabesc foarte repede ca sa ma puteti vedea ma vedeti in poza de profil oare daca asi deveni anorexica asi slabi? cat as vrea eu :S?

4 răspunsuri:
| CherryPau a răspuns:

Pai ca sa slabesti in primul rand sa nu mananci paine (multa). De exemplu este bine sa nu mananci paine cu supa, sau ciorba. Si manaca putin dar de multe ori (nu exagerat de multe ori). Si in loc de dulciuri manaca fructe). Si in plus ti-am vazut poza si nu esti grasawinking. Si nu pune la suflet tot ce ti se zice.winking

| KMaddieK a răspuns:

Pai anorexicele sunt doar piele si os, tu vrei sa ajungi asa? uite cea mai anorexica femeie http://www.youtube.com/watch?v=m3FWTK3wbHw
daca vrei sa te schimbi, fa-o pentru tine, pentru ca vrei tu, nu altii :), nu ai cum sa slabesti repede, cu timpul 2-3 luni, depinde, mananca des si putin, si fa miscare :P

| iubesc a răspuns:

Nu lua in seama tot ce ti se spune. Esti destul de ok asa, crede-ma!

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Aaa daca fata aia ar spune dati foc esti urata ...Chiar te-ai da? Nu trebuie sa te iei dupa alti sau sa demonstrezi nimic nimanui daca vrei sa slabesti, slabeste pentru ca nu te simti tu bine cu cateva kg in plus nu pentru ca te-a zis ea.