anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey vreau sa va zic ceva important pentru mine! Eu cunos cu un baiat si imi place de el ii vecin cu mine.Si sunt si la aceeasi scoala.Ma plimbam cu o colega prin scoala si m-am intalnit cu el si mi-a bagat mana in par (oarecum ciufulit) si am siz prostule apoi el a ras si s-a uitat oarecum la mine cu un zambet foarte adorabil. Ii place sa ma sacaie pe messenger (el crede ca ma sacaie dar de fapt ii adorabil... face glume tari) si ieri de valentine's day mi-a zis asa: cine vrea sa vorbeasca cu mine BUZZ si a trimis fata care rade.Stiu ca el crede ca ma enerveaza dar nu-i asa si a vrut sa insinueze ca ce? Este cu 3 ani mai mare decat mine.Si in 13 ferbruarie am mers cu totii afara [vorbeam...] si la un moment dat a fost vorba despre mess si a zis ca se distreaza cu mine pe mess apoi a zis ca are o rietena pe nume BIANCA si s-a uitat la mine oare a vrut sa ma faca geloasa? Va rog raspundeti la uramatoarele intrebari:
1. E posibil sa ma placa?
2.Se uita la mine cu o privire frumoasa[ca si cum m-ar place]ce sa cred din privire? Se uita des cu zambetul pe buze.Deci ce sa cred din privire si zambet?
3. A vrut sa ma faca geloasa?
4.Toata lumea zice ca ne potrivim! La fizic sunt de acord dar imi ziceti prin gesturile care vi le-am zis poate sa fie adevarat?
fundita ANTICIPAT

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa te maturizezi mai bine

0 răspunsuri: