Pun suflet in orice fac ,din zi in zi tot mai mult iti plac
E fata kre e mereuu` langa tne, fata a carei privire`tsi fke binee`
Iti place cum se misca,cum se imbraca,orice i`ai face nu te`ai multzumi cu o bucata,o vrei toata sa fie numai a ta.Promiti sa ai cea mai mare grija de ea![;x]
Poate intr'o zi ma vei cauta, si le vei spune tuturor:Lipseste EA! ♥
A doua oara n-o mai fac ! Mi-am bagat mintile în cap . Promit ca O sa Fiu cuminte De acuMa inainTe !
S-a trezit la realitate . A zis că vrea să se pună pe fapTe . : x
Incearca sa traiesti in asa fel incat sa nu te faci remarcata acolo unde esti . Dar . Sa tsi se simta lipsa imediat cum pleci . :*
Nu p0tt sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasescc . ;x Nu vreau . Nici n.as incerca.Sa iubescc pe alTcineva. ;x Te adorr. :*"
-> Sii cand vine vorba de iiubire . Zi`le ca ma ai pe minne . "
Daca n`ar fi ea.Nimic nu ar fi.Nimic n`ar avea rost.Fara ea nu poti traii`.
Nu respect ce mi se impune sa sti, e foarte simplu e felul meu de a fi!
Ce frum0asa e iubirea`Cand ma alinti cu zambetul tau curat ! Ce frum0asa e iubirea`Cand tot ce spui devine adevarattt ! "
Nu` te` ingrijOra` din cauza` oamenilOr` din trecutul` tau` . Exista` un mOtiv` pTr` caRe` nu au reushiT` in viiTOrul` taw` ! ;x
"De ce oare vb u despre mine?de ce oare ma pui la un loc ca tine?in fata mea nu ai cuvant nu ma cunosti deloc,habar nu ai cine sunt"
Barfa E Reclama Fara Plata. Deci Barfeste Fata. Oricum eu voi fii mai castigata
Ce crezi mah ca Ma Faci GeloaSa? . Nu Fraiere Nu ma intereseaza . Nu'mi Pasa Nici de tine Nici de EA . EsTy Chiar pRoSt Daca cReZi Asa . Haiii Te Pwpa Amika Ta!
Sunt ce dOreSti`, ce` priveSti , Dar ce Nu pOtzi` avea __ Hei , c regeti aCu' mai mult ? SanSele kre le'ai avut sau c ai pierdut? b-)
Ai mintit prea mult,cine`e crezi c`o sa te creada? Degeaba esti frumos,ea nu vrea sa te mai vada. : -J
~"Imi spui vorbe goale .vrei sa ma vrajesti. STOP BABY ! Yo nu mai cred in povesti
Priveste-ma atent ,Si poate cu regret. ! M-ai vazut cu el ,si te-ai uitat inSistent.CrEdeai ca vOi suferii?!Acum nu mai plang,Acum rad, Sa stii !
Crezi ca ma faci geloasa!:O nu dragul meu ,nu-mi pasa ramai cu penala ta ca sunteti praf si tu si ea (dar mai ales ea)
Dar n`are sens Si ies din cadrul tau sa`ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes. :X"
● Ai uitat cand imi spuneai ,Ca dOar pe mine ma ai ?
Cum vorbesc saw cum ma comporth` nu the` intereseaza Atitudinea tha falsa nu ma impresioneaza`Eu simth ca` tot ceea` ce fac e bine`Shi niciodatha n`ai sa` potai schimba` cva` la mne`
Uita`te la bruneta cu stil care te invata sa`ti traiesti viata din plin ;x
Viata ta e ea .Universu` e ea !Mai pe scurt bunetta e viata ta !
Ea poate nu stie cum e dragostea. Si intr'o zi poate va invata. Dar atunci nu va mai fi a ta. ca n'ai stiut sa ai grija d ea
Educata de destin Simt mult Arat putin Eo nu ma`ntrec cu nimeni si nu port alta fata Sunt succese care ma`njosesc Shi infrangeri care ma inaltza.
N`am impresii`n cap`!Nu sunt figuranta`!Shi daca` esti cumva` de alta` parere`.Chiar` nu ma intereseaza` punctu` tau de vedere`!\
Are o tehnica speciala` Stie exact cum` Sa te bage`n boala.
E stilata,E bine conturata,Parca e dintr'o revista cu modele decupatha
Zambeste frumos Si e atragatoare cand se uita la mine la ce se gandeste oare?
Stie ca o plac si ma pune la incercare dar eu am inceput si am sa lupt in continuare
Nu Ma Laud De Frumusetze Sh Nici De Mare Finetze.Am Yo Farmecu`Meu Asha Dupa norocu`Meu.Nu`s Mare Frumusetze Shy Nici Mare Tandretze.Dar Dak Ma Cunosti.Ajung Sa`ti Fiu Febletze:
Chiar daca e mica • Nu te juca cu ea • Ptr ca mereu a stiut si stie ce vrea ! • ;">
Acuma zi ,ce faci? vii mai aproape sau te retragi?
Minti ieftin si prost,Iti stiu replicile p drost.C urmeaza sa spui iti zic eu dinainte mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte.Am fost si voi ramane aceiasi fata cuminte cu ganduri rele in minte.
Tre` sa fii perversa.Ca sa fie lumea a ta.Sa nu lashi niciodata.Sa ti se fure inima
Ii place vrajeala ta. Dar daca zambeshte cand ii vorbesti. Nu inseamna ca ai prostit`o. Ea este cine este
Sunt aceeasi si nu ma pot schimba.M-am schimbat destul si ai profitat d ubirea meaStop atitudineMandria ta e lovitaCaci te-ai jukat cu o papushik ce sentimente imita.
Vrei sa pari naiva, emotiva, nu e rau Ca nimeni nu.si da seama ce se.ascunde`n capul tau Esti exact cum trebuie sa fi, asa cum iti convine Ai stilul tau de.a amagi numai dintr.o privire )!
Ai o adolescenta a ta , o viata inainte , si un suflet . Foloseste`le cu un scop
E un vis care se tot repeta! Si doar in visul meu GASESC LUMEA PERFECTA!
.Cand va mai durea nu ma veti mai vedea plangand, voi trece peste ce va fi,
privind si tacand; voi trata situatia distant si razand!
"Cu putin fard`Si un zambet dulce Vei ascunde,clar Ca inima iti plange!"
"Sa iti dai seama ca ar lipsi ceva.atunci cand o sa vezi ca nu mai sunt in preajma ta"
Mereu cu zambetu` p buze` Pentru ca are cine s'o amuze`
Adevarul suna cam asa: Chiar daca ai puterea sa ascunzi, ti- e dor de ea !
Priveste-o in ochi si observa ca nu minte, Invata sa o cunosti dupa ceea ce simte .♥
Cu toate faptele .Ea va fi cea care n`o sa`ti intoarca spatele!
Imi doresc sa obtin imposibilul si nu ma las pana nu o fac ."
Ma vorbesk totzy de parca ma cunosk,fara sa stie cine sunt sau makar cine am fost!
Iti spo0n d0ar 5 cuvintee`!:Nu mai sunt ca inaintee`!
Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce'ai reusit sa pierzi.
Anunta`ma cand vrei sa vezi cine sunt cu adevarat, lasa minciuniile prietenilor pe care le-ai ascultat, formeaza numarul meu ori de cate ori vrei sa vorbim, cheama`ma si o sa vin
Acum vad . prea frumos m-am purtat. Dragul meu. e clar ! tzi` s-a urcat la cap .
GreSeala ta ca m`ai laSat,poate acu` itSi aminteSti. Fete ca mne rar gaSeSti"
Vreau ca atuNci câNd te gandeşTi la miNe.să spui:"uiTe fata aSta chiar a ţiNut la miNe !
Nu uita ca tu ai aleS` sa te indepartezi.tSi-am spus ca daCa faci astha nu o sa ma mai vezi"
"E timid,e greu sa-ti spuna ca pentru el tu esti cea mai buna "
Am invatSat ca nu trebuie Sa te compari cu ceea ce pOt altSii mai bine Sa faca / ci cu ceea ce potSi sa faci tu ;]
Chiar daca vor trece anii noi v'om ramane la fel.a fost mereu aici langa mine nu o sa uit cate a facut ptr mine :*
Ai fost langa mine la bine si la greu Cand am dat de belele, adica mai mereu
bineinteles ca nu`i clar. oricum te iubessssc ;x . | Ador sa am imaginea ta intiparita in minte Fredonand acelasi nume ce ma lasa fara cuvinte .;x"
Ea n-are nume, calca discreta peste scuze, cu un secret pe umeri, si unu-ntins pe buze.
E timpul sa zambesc!"sa iert?tot timpul sa uit ?niciodata! x(
E timpu` Sa trec la nivelu` urmator . Ce pacat ca tu ramai la capitolu` anterior
Am stilu` meu propriu` de viatsa` Fac un pas` sh stau in fata`
Oricee ` ღ S`ar Intampla ` ● ` Nu Raman ` In Spate ` ╚» ` Am Grija Sa ` Fiu ` ღ ` Mai Presus De t0ate
Nu e vreo nasoala dar nici nu-i Ana Lesko, crezi c-o afecteaza daca fluieri când o vezi`?!
Pentru el esti doar o alta fata Mai mult nu ai fost niciodata El la tine nu tzine d atatea ori te-a facut sa t simti un nimeni
ღ `♥. şi dαCă lui ηu`i pαsă . miє dє Cє mi`αr păsα ♥`
shI nU e ca iN fiLme` sa Ma Lashi pT aLtha` stii biNe` ca`tzi pOth ofeRi ce nu pOate suBsemnatha` !`
pOi daca the gandehsti la mine Ca la O papuSHa Barbie, gandeshTe-te ca suNt papuSha de caRe nu veI avea niCiodaTa paRte`
Nu sUnt faTa cA oRicaRe .Tzin baieTzii La PicioaRe` .Nu ma uIt duPa oRiciNe` .dOar la ce`Mi convIne` :X
fiE rau saU fie biNe`, viaTzZa meA o VreaO cu tiNe :X caNd am ziLe gRele , Imi daI puTeRe :X , ma faCi s zambeSc`
daCa il iubestilasa`l sa plece…daCa te iubeshte tot la tine se intoarce :X
Pfff` :X iMi pLace cuM ma pRivesti iMi pLace cuM imi zamBesti iMi pLace La neBuniE canD baTzi apRopOuRi ca Ma iuBesti! :X
faC cè vReaµ :]cuM vReaµ SunT fiTzØaSa cµ ciNe vReaµ sHi rEa cµ ciNe tRebµiE tOtµL mI sE oFeRa pE taVa :X Nµ aM RestRicTzii`
Ai TuPeU? Nu K Al MeU
• Unii nu mα supσrtα ●.Ii trαtєz cu indifєrєntzα ●.Oricє s' αr intαmplα ●.Vσi zαmbi intσtdєαunα ●.Si nu mα vσi schimbα ●
Esti jalnica si o sti prea bine!Nu ma ura kcasunt mai desteapta ca tine! Uraste-ti prietenul ca intoarce capul dupa mine,chiar si cand e cu tine!
•Si daca el pe mine ma vrea care e problema ta?! •
Nu plec capu’ nici de-al dracu’, ce-o fi sa fie.
?stergi o lacrima .Dar nu po?i sa Stergi amintiri.:-x"
• Nu te´ mai am ´ sii Sincer nu;| imi pre ´ bine! Da mai bine ´ ma inpac ´ :* cu Ideea dkt ´ cu Tine´ •"
teodata ´ ma intreb ´ unde ejti ? Ce mai fki ? Cu cne Te intalnesti ´Cu c ´ cuvinte as `:] putea mai usor´ s itsi spun ca-mi este dor
Fii` indiferent la c` zic daca` nuu`tsi place sh da`mi pace . 0rikm d0ar grija mea 0 ai d` la un timp inc0ace ."
?Spunea ca a fost o greseala ca au fost impreuna ...Dar inca mai tremura si viseaza ca o tzine de mana!"
"Cuvintele nespuse le vei auzi curand Promit. :-x
In ´ inima :*Ta Merew ` va Exista' o urma ´ din tot :* Ce inseamna,. Ea! `•"
Sterge`tsi lacrima din gene, lasa`tsi 0chii` tai senini sh nici urma s` nuu` fie c`ai fi plans sauu` ca suspini :X
Nici nuu` stii` ce`a f0st in sufletuu` meuu`, da nici nuu` mai c0nteaza . Sh cand 0 sa`tsi dai seama, s` ramai cu prietenii` tai sh cu 0rg0liuu` tauu`! K nuu` m` mai intereseaza`! :*
"? Nu spun cã te'am uïtat. Dar nu mã maï gándesc la tïne! "
mi-a plakt ist0ria insa nuu vreauu s`0 repet . Nuu m` invart in cerc, imi place s` merg drept
"Te`ai IndragOstit de `O sqmpa dOmnisJoara`! Da` ea nu Te vrea Iti face viata amaRa
Heii`
prea devreme. sa fie prea târziu.
azi faceti-va ca nu ma stiti ...
Sunt lucruri în via?a, pe care oricât ai încerca sa le în?elegi, orgoliul tau nu-?i permite sa o faci !
de parca sufletul mi-e prins in mii de ace!
Nu exista motive doar intrebari fara raspuns/ Nu exista liniste doar soapte spuse pe ascuns.
Sunt doua zile la care nu ma gandesc niciodata : ieri si maine .
Soarta imi pune mereu bete-n roate ,caci cei pe care ii iubesc nu-mi sunt aproape
Mi-e dor de înca un zâmbet... Am pus atâta suflet...
... Clipele sunt nenumarate, însa lacrimile s-au oprit de mult.
Bai frate,fa si tu o fapta buna,spune`i lu aia care`ti suge pl sa taca din gura !
Daca te-as calca si eu pe inima ce zici, doare ?
Nu inseamna ca nu plang daca n-am obrajii uzi.
vreau din mintea mea cumva sa sterg...vorbe-n care nu mai cred...
Spune-mi "du-te dracu" dar spune-mi din inima.
plina-i România de pupincuriste
Dispari din gândul meu, te rog, pleaca...
N-o ard sus pe bar, dar nici jos sub masa. TU i'o sugi in baie, EU plec cu EL acasa!;]
Traieste viata in goana asta nebuna ...trece un an de zici c'a trecut o luna !
Felicitari pentru premiu! Ai castigat ura mea pentru eternitate.:]Semnat ,Blestemul tau.:]
Tot ce e bun in viata, ori e imoral , ori e ilegal , ori ingrasa. :-lip
E un nou inceput si tot ce am pierdut E pierdut deja demult si pun punct. . .
Nu exista nu pot doar nu gasesc nici un rost.
A inceput ca o gluma sau prostii . nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi .
Soarta imi pune mereu bete-n roate ,caci cei pe care ii iubesc nu-mi sunt aproape
•Esti un inger in visele mele, stapanesti inima mea. Esti un inger venit dintre stele, jumatatea ce`mi lipsea ! `
•Esti un inger in visele mele, stapanesti inima mea. Esti un inger venit dintre stele, jumatatea ce`mi lipsea ! `
»Prietenii sunt acele fiinte care sunt mereu alaturi de tine,nu doar atunci cand isi amintesc!:X
»MuSsic is life!:X
»Ðe s?¢e? ?u ¢?ez? ?â?ã ?u ?ez? ¢u s¢? ?ã? da¢ã se ?sa?e ¢â?d ?sele de? ?eal?a?e ¢â?d ?sele de? ?eal?a?e s sã ?ez? ¢u s¢? ?ã? da¢ã se ?sa?e :X
»Every day without you...is like the world without the sun!
•E fãra tine de ceva vreme, pare ca s`a obisnuit...aproape cã`si doreste, azi, sa nu te fi iubit. Si ai sa mori dac`ai s`o pierzi,nici mãcar nu crezi .cã la anii pe care îi ai, esti prea prost ca sã stii ce pierzi
•Mereu cu zâmbetul pe buze nu se streseaza , nu prea o intereseaza ce urmeaza .
•Ceea ce nu traim la timp nu traim niciodata.
• E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • •Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi •
»Nici cel mai bun machiaj nu are cum sã-?i schiteze un zâmbet atunci când esti trist.
»Ai pierdut un diamant în timp ce tu erai prea 0cupat c0lecti0nând pietricele!
•Ma mint si acum, si desi imi este dor, pun orgoliul in fata sentimentelor !
• Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv."
»If y0u h0ld my hand and I take y0u away my heart beat like a drums`: la la la everyday!:X
»Încerc sã ascund cadavrul numit depresie si zâmbesc fals pentru buna impresie!?
•Zambesk`, te privesk`! Spun ca` plec .Tu imi spui "Te iubesc !" Eu` nu mai am de gand` sa mai stau` in preajma tha` ! Mult` rau mi-ai facut ca sa` mai pot sta`!
•Inchisa`ntre patru pereti . Aud` km` singur tu te certsi `!Regrete, lacrimi sau pareri , azi ai ucis ziua de ieri, si-ai ingropat ziua de maine , asa ca PLEACA, binee?
•Refuz sa` mai fiu copila de altadata. S`a terminat, in sfarsit traiesk` ! •Sunt fericita, nu te mai iubesc `!
•Cei slabi nu vor putea niciodata sa ierte. Iertarea este calitatea celor puternici!
»Si cum sã te mai privesc? Cum sã te mai iubesc? Nu te mai caut!
We really, really, really need love Ya
»Când o usã a fericirii se inchide, 0 alta se deschide; dar dese0ri ne uitam atât de mult la usa inchisã cã nu 0 mai vedem pe cea care s-a deschis pentru n0i!
>>orice lucru are un sens...chiar daca e invers;dd
-dragostea poate fi atat de complicata uneori incat simti ca nu exista scapare...dar la momentul potrivit iti va zimbi o data si o data
,,uneori puterea unei feei sta in eleganta, gingasie si dulceata de care dadovada''
Prietenia este închisoarea sufletului de buna voie în trup strain
"Fa'ma nebuna spune'mi ca visez prea mult , dar nu imi spune ca nu am pentru ce sa lupt . Nu te ascult...:p"
.Eu Nu am Timp De Rasu` Tau.am O Treaba mai Importanta.Sa devin mai Figuranta :X"?¦¦?"uite laso balta
.TrEcUtuL e IstorIe.[]...vIItoRuL - FanTezIe[]...iAr pReZenTuL tRecE zi cu Zi.[].
Mereu auzi pe cate unele:am talent,sunt ,.eu insa detin o vorba.sunt originala -
"Stii ca lumea v0rbeste, nu te agita! Fiindk` multe si-ar d0ri pers0na ta
Gandurile mele,toate duc spre tine :X.Si`n visele mele,esti doar tu iubire
¦¦?Nu am Spus ca nu te aud.Am spus doar ca nu Te Ma`i Ascult.
"Credeai ca`o s plang dup` tne, dar te`ai inselat.
""~!`-->Exagerezi.meditezi.exersezi.Incearca` sa ma copieze`,`
Si totusi, nu pot sa ma abtin si te intreb:"Cand nu o sa mai fie frumos ce o sa faci?"
"Spune`mi cne esti?
? Ai privit`o zambind si-ai abordat`o gandind ca e la fel ca restu`.Dar felu` ei de`a fi.Atat de diferita ;x ! Te`a facut s`o iubesti.E chiar deosebita ?
->Arata bine,dar e fata calculata care stie cum si unde sa te faca,stie cand sa rada,stie cand sa fie suparata,cand in ochii tai sa fie, SINGURA fata importanta ""
Sunt o mica finete invidiata de multe zdrente.
eu pOt sa am o Lume inTreaGa la degeTu` miC … daR Tie curvO un aLT deGeT iTi dediC
"Si` te`nteleg` . Sau` macar incerc sa ma prefac` . M`am saturat sa aud mereu` " Imi pare Rau N`am Sa Mai Fac " •" !~"
"Ea nuu` se compara cu restuu` . E tot ce`ai visat` . Ai o viatsaa` normalaaa`!? . O sa ti`o dea pestee` cap`!
Nu asta vroiam sa spun ,vroiam sa spun cu totul altceva . . da` mi-am pierdut ideea in timp ce ma gandeam la ea . !
Alb in0cent ? r0suu` pasi0nal si`un gram d verde ? ExTrAoRdInAr !
Ai o întrebare ? Da.Poti sa taci.
N-am sa ma joc cu dragostea Tu m-ai facut sa cred in ea Ce mult as vrea Când ma trezesc S-aud in ?oapta Un te iubesc"
Stii ca e fara control si totul se admite p`aici. Faci ce vrei când vrei, fara sa te complici si zici: fara regrete, fara defecte, fara idei preconcepute! Doar clipe frumoase si placeri mai multe .
Prieteni falsi ce m-au ajutat ce sunt sa fiu, i-am numarat pe un singur deget, pe cel mijlociu.
Tu vrei sa`mi explici mie ce? Tu nici nu stii cum e,Tu nu faci diferenta între iarba si Vitamina C.
Nu ma intereseaza ce crezi tu, nu te cunosc ;;].E O tzara libera .decii .esti liber sa fii prost :*
Pt. tne t0tu` are un pretS, familia 0are cat?TrezeSte`te 0data, viatSa e mai mult d` atat!
Incerk s` ma apr0pii sa`tsi v0rbesk, spun lucruri reale atunci cand glumesc .Te r0og asculta`ma, nu pleca, nu t` speria, t` r0og priveste`ma, ramai asa ;
? o vOrba de pe sTraDa O sTiu ToTi ai mei … " ceLe mai muLte TarFe nu~s FeMei " ?
Te apasa aCum ConstiinTza Care inCa Te mai minTe . sh nu'i nimeni Lânga Tine Care sa Te aLinTe , InConjuraT de oameni Care, inCaLCa juraminTe
Imi spui: "Gandesti Bine" .Ai fi shocat daca`i stii ce gandesc despre tine
"Nu`i asa ca e frumOasha :-> ? Nu`i asa ca e dulce ? Daca t`uiti atent la ea Direct la draqu t`duce `))`!"
"Am FOst proasta `Sh`am gresit . Sh` acum ma pij phe TOti tovaRash`ii care m`au Folosit "
Nuu` rezolvi nimic! Injuri fara rost, injur`o pe mata ca ea te-a crescut prost.|
E?ti con?tient ca nu e un jOc: ).Ea e pe bune:X ?i nu e pasiune.O ai ca slbaiciune :X
te.super.mega.extra.ultra.iubesc.
Gen : Suferim De noi; ) Si ne pisam pe voi!
pentru tine :X pentru tine:X ti-am mai zis ce e facut sa tzina tzine !
esti proastaa` daca ai impresia ca-mi faci vreun rau ` . r0stindu`mi numele ,îl facii uitat pe al tau
Am cazut, ma ridic in picioare
Am pierdut, voi marca in reluare,
Am dat gres,dar nu mai conteaza
In niciun caz nu am sa ma dau batut
Am s-o iau de la inceput.
Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima , pe care nu le poti pronunta
Fundaa`? te rogg
Daca imi poti spune ce inseamna "status" "frumy" si "plizzz" o sa incerc sa te ajut cu tot ce pot.
Traieste-ti viata asa cum ti-e data...Caci toate se repeta, dar viata niciodata!:* Funda te rog.
BruNnEtTe întreabă:
cristinarosca1921 întreabă:
Xixi întreabă: