| Mihaela8997 a întrebat:

Hey! Vreau si eu niste statusuri pentru niste fete care se dau la iubitul meu. FUNDA

7 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,

"O relație este pentru două persoane. Din păcate, unele persoane încă nu știu să numere."

| Predator30 a răspuns:

Pai nu mai fi geloasa ca el cu siguranta te iubeste doar pe tine incearca sa te intelegi cat mai bine cu el

| radupopa a răspuns:

Incearca aici:
http://pedanny.blogspot.ro/2012/07/top-statusuri.html
Si in plus nu le baga in seama.Pentru ca ele poate vor sa te enerveze.Si in plus de ce sa pici tu in groapa lor cand pot sa pice ele.In plus ai putea sa nu le bagi in seama pe ele si sa il bagi in seama pe iubitul tau, iar ele vor fi geloase.Si odata si-odata poate se vor certa intre ele iar tu vei ramane cu el.

| ChalkOutline a răspuns:

Kill'em.

| Alexandra_Aly_1997 a răspuns:

Pai:
E al meu bichi!
Intr-o relatie incap doar 2 persoane, dar separe ca unii nu stiu sa numere...
Hobbyul meu:Sa trimit parasutele acasa cu dinti-n punga.
Sper sa te ajute, dar nu ar trebui sa fi geloasa, geloyia inseamna ca nu ai incredere in persoana iubita big grin Fundita?

| AlleMa a răspuns:

Tarfele sunt in jurul lui ca fetitele mici la bomboane!
E plin de curve si nu ma refer la Blackberry. happy
O femeie frumoasă îţi intoarce privirea, însă, este nevoie de o femeie deosebită să îţi întoarcă şi inima.winking.
Nu te mai baga, noi ne iubim, nu o sa mi spuna niciodata "ne despartim".
Când eşti îndrăgostit nu ai ochi pentru altcineva.
Felicitari pentru noua ta prietena. Pacat ca nu o place nimeni!

Pareti frumoase, aproape culte. Atat de proaste si din ce in ce mai multe!
Se vede acum cat de proasta esti... Dupa ce ai vazut de ce-s in stare incepi sa te feresti.
Stii bine ca o porti in inima ta. Sunt mai multe ele, dar e o singura EA.
Ce e al meu, e al meu. Ce e al tau nu ma intereseaza`.
Eu sunt singura lui pasiune, restul' sunt doar placeri.

| didie a răspuns:

Hei, nu fi geloasa deoarece il vei pierde mai bine nu le baag in seama! Indiferenta se plateste cu indiferenta asa ca nu are rost sa te enervezi atat daca el chiar te iubeste nu le va baga inseama