Am ramas aceeasi Fata de care stiai si-atunci``.Dar acum nu mai sunt Papusa pe care, când n-o vrei.`o arunci.
Vi • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna`!
Nu mai iert minciuni,nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.
si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci, ca nu te caut, si poti sa mori, ca nu imi pasa!
As vrea sa cred vrajeala ta, Dar tot ce-mi spui e BLA BLA BLA. Decat sa ma tot vrajesti.Mai bine ar fi sa-mi spui ca ma iubesti
opusul vietii nu este moartea ci indiferenta!
Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu
orice minut,e un inceput, viata merge inainte indiferent de ce ai facut, poate ai gresit, poate ai mintit, ti-am mai spus, ne vedem acolo sus
Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s-au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele
1.Inima : Sunt ranita din nou. Stomacul : Simt fluturasi pentru nimic. Ochii : Plangem din nou. Creierul : V-am avertizat, idiotilor.
2. Ştiţi de ce mănîncă fetele ciocolată după o despărţire? Pentru ca gustul dulce a ciocolatei să le facă să uite de gustul amar a despărţirii. Şi de ce băieţii beau bere după o despărţire? Pentru ca gustul amar al berii să îi facă să uite cît de dulce era EA.
Sper sa-ti fie de folos
RaluIlysm întreabă:
Ale123456 întreabă:
Eliza_4560 întreabă:
BUCURROBERTA întreabă: