Buna, mie sincer imi place ideea ta.Sti de ce? In primul rand gestul conteaza, iar daca vine din partea persoanei iubite orice e frumos, nu conteaza ca are 20 de ani, important e sa fie ceva din suflet si sincer e frumos ceea ce vrei tu sa ii dai, nu conteaza ca e baiat ca si lor le place gesturile astea, va primi sigur cu bucurie orice ii oferi!
Zbenguici are dreptate... dc nu ii fcai tu ceva sau nj ii iei ceva. dar nu intentia conteaza pana la urma?
Plusurile sunt cadouri pentru fete. Baietilor le plac cadourile ce implica tehnologie.
Da, e dragut dar. nu ti-ar placea sa incerci altceva? Adica.gestul conteaza si poti face ceva si mai dragut .cum ar fi sa mergeti intr-un loc al vostru sau la unu din voi acasa si tu sa-i pregatesti ca un coltisor al fericirii. Locul vostru fericit.nu stiu. dar cred ca ar avea o semnificatie mai mare decat o inimioara. acum tu stii ce iti place. daca i-ar place si lui. Oricum succes
Hei.Eu am pus`o pe o prietena sa bata apr0p0uri si sa afle cam'ce l`ar da pe spaTe'...si o inima de plus a fost cea ce a zis.Incearca sa aflii si tu!
da, o inima de plus, un tric0u pers0nalizat si ceva duuulce ar fi perfect cred eu
. bafTa!
Heyy! mc pentru raspuns...astept sa veniti si voi cu ceva idei.si app. m-am razgandit ii fac ceva personalizat... m gandeam la un colaj dragut cu pozele noastre intr-o rama draguta!
anonim_4396 întreabă:
misauratcuviata întreabă: