| dodorina a întrebat:

Hey! Vreau si eu o parere in legatura cu Valentine's Day! As dori sa ii cumpar iubitului meu o perna mare de plus in forma de inimioara(cred ca stiti de care). Ce parere aveti i se potriveste? e buna ideea?(prietenul meu are 20 de ani)

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, mie sincer imi place ideea ta.Sti de ce? In primul rand gestul conteaza, iar daca vine din partea persoanei iubite orice e frumos, nu conteaza ca are 20 de ani, important e sa fie ceva din suflet si sincer e frumos ceea ce vrei tu sa ii dai, nu conteaza ca e baiat ca si lor le place gesturile astea, va primi sigur cu bucurie orice ii oferi!

| lolly_3072 a răspuns:

Zbenguici are dreptate... dc nu ii fcai tu ceva sau nj ii iei ceva.thinking dar nu intentia conteaza pana la urma?

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Plusurile sunt cadouri pentru fete. Baietilor le plac cadourile ce implica tehnologie.

| Bishop a răspuns:

Prea pentru fete cadoul...
Cumpara-i o pereche de chiloti Armani, sunt de firma smughee hee

| Amrita a răspuns:

Da, e dragut dar. nu ti-ar placea sa incerci altceva? Adica.gestul conteaza si poti face ceva si mai dragut big grin.cum ar fi sa mergeti intr-un loc al vostru sau la unu din voi acasa si tu sa-i pregatesti ca un coltisor al fericirii. Locul vostru fericit.nu stiu. dar cred ca ar avea o semnificatie mai mare decat o inimioara. acum tu stii ce iti place. daca i-ar place si lui. Oricum succes big grin

| iZe. a răspuns:

Hei.Eu am pus`o pe o prietena sa bata apr0p0uri si sa afle cam'ce l`ar da pe spaTe'...si o inima de plus a fost cea ce a zis.Incearca sa aflii si tu!
da, o inima de plus, un tric0u pers0nalizat si ceva duuulce ar fi perfect cred euwhistling
. bafTa!

| dodorina explică:

Heyy! mc pentru raspuns...astept sa veniti si voi cu ceva idei.si app. m-am razganditlaughing ii fac ceva personalizat... m gandeam la un colaj dragut cu pozele noastre intr-o rama draguta!