anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Vreau si eu sa incerc sa fumez, sa vad si eu cum e! Spuneti cum se fumeaza, fara sa tragi in tine! Si cu ce tigari ar trebui sa incerc! Va reamintesc ca vreau doar sa incerc! Nu imi spuneti chestii de genul nu fuma ca nu o sa te mai poti opri etc! De cat sa spuneti asta mai bine nu raspundeti, ca in fond e sanatatea mea nu a celor care dau raspunsuri de astea! Multumesc!

6 răspunsuri:
| JustCosmin a răspuns:

La inceput toata lumea a incercat big grin Totul incepe dintr-o incercare, curiozitate si asa mai departe si se ajunge la dependenta. Si cu drogurile e la fel. Lasa incercarile.

| Adryana98 a răspuns (pentru JustCosmin):

Este strict problema si sanatate mea! Mai bine nu raspundeai decat sa spui asta! Poate ca ai dreptate dar vreau sa incerc!

| JustCosmin a răspuns (pentru Adryana98):

Treaba ta. Citeste: http://www.wikihow.com/Smoke-a-Cigarette (! nerecomandat minorilor sub 18 ani!)

| Adryana98 a răspuns (pentru JustCosmin):

Frate sunt si de 10 ani care fumeaza! E adevarat sunt prea mici logic dar doar o incercare! Multumesc pentru link!

| FadetoBlack a răspuns:

Curiozitatea asta, nu?
Heh!
Trage cum ştii, nu întreba pe TPU cum să tragi. Nu o să găseşti nu ştiu ce răspuns, aşa că fă cum vrei, şi vezi să nu devii dependentă laughing
glumesc!
spor să ai!

| Omerta47 a răspuns:

E inutil sa tragi in gura si nu prea am ce sa iti explic, gandeste-te ca pupi tigara. Cam aia e miscarea pe care trebuie sa o faci, iar daca vrei sa tragi in piept, dupa ce o pupi doar tragi o gura de aer. Eu iti recomand Dunhill negru, insa pentru inceput mai bine incerci Dunhill alb sau albastru. Filtrul acela mai special de la Parliament sau Sobranie te-ar putea ajuta pentru inceput, dar asta e doar o parere nu am de unde sa stiu laughing. Si vezi ca nu e doar o incercare, Cosmin isi baga nasul unde nu trebuie dar are dreptate. Sunt unele sanse sa te apuci serios de fumat, dar nu e sfarsitul lumii, te poti lasa. Nu te amagi, e posibil sa nu fie doar o incercare happy. Sa nu crezi ca incerc sa te opresc, as fi ipocrit.