| MaraB12 a întrebat:

Hey! Vreau si eu sa stiu cum iti dai seama ca te place un baiat? Daca primesc cel putin 3 sfaturi diferite spun si eu acelasi lucru dar despre fete. As vrea raspunsuri de la baieti! Dau funda! MULTUMESC TPU!

2 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Nu e o stiinta. N-ai cum sa-ti dai seama ca-ti place, sunt oameni care-si dau seama cand sunt placuti de cineva foarte repede, si altii care nu-si dau seama decat daca le spui in fata, altfel, sunt bata.
Dar sunt cativa factori destul de evidenti.
1. Daca se comporta cu tine mai frumos sau diferit (intr-un mod bun) fata de cum se comporta cu ceilalti, e posibil sa te placa.
2. Daca petrece mai mult timp cu tine decat cu restul, e posibil sa te placa.
3. Daca-ti vorbeste intr-un anume fel, dar doar cu tine, e posibil sa te placa.
Si exemplele de genul continua. Ideea e ca nu ai de unde sa stii daca te place sau nu pana nu-ti zice el, e imposibil sa-ti dai seama doar din fapte.
Pentru ca se poate comporta diferit cu tine pentru ca si tu esti diferita, se poate sa-ti vorbeasca frumos pentru ca te considera o prietena buna, se poate sa stea mult cu tine pentru ca esti o companie placuta, dar nu e neaparat pentru ca te place.
Intreaba-l direct, sau incearca sa intrebi un prieten de-al lui, desii prima ar fi cea mai usoara si cea mai sigura metoda.

| ConstantinEdi a răspuns:

Se tine mult dupa tine
Da rateuri cand te vede
Te baga foaaaaaaarte mult in seama
Se da la tine si numai la tine