Ce crezi mah ca Ma Faci GeloaSa? Nu Fraiere Nu ma intereseaza. Nu'mi Pasa Nici de tine Nici de EA. EsTy Chiar pRoSt Daca cReZi Asa. Haiii Te Pwpa Amika Ta!
Sunt eu mica, da`s a dracu`, nu stii ce ma duce capu!
Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA, ieri poate imi pasa!; x
Barfele tale ma Lasa rece`, La pr0stie NIMENI nu te`ntrece`!
M-ai Avut Dar M-ai Pierdut Cu TaRfe' Timpul Ti L-ai Petrecut. Acum Inapoi Tu Ma Doresti, Dar Nu Ma Vei Mai Gasi. Oricat De Mult Te-Ai Stradui "
Cu indiferenta ta m-ai facut si mai tare. Acum nu-ti convine dar incet, incet calc pe urmele tale.Si abia astept sa vezi si u ca indiferenta doare
Ia`ti dragul meu, toate curvele din lume. Daca n`ai vrut fata buna.Da sa nu te plangi la mine, cand altii o sa rada, de cine tii tu de mana!
Dk ai nevoie de mine nu sunt aici strig`o pe zreantza ta, poate ea isi face griji
CrEzI cA ma pOtSi avea? crezi ca ma stii? crezi ca oricand ai chef, la mine poti veni? crezi ca as renunta la tot pentru tine? nu fraiere gandeste-te mai bine
C`am plecat, ca n`0o s `plec! Ce am ajuns n`0o sa`mi para rauu, lacrimi s` nu curga p` 0brazul meu, da`i in m0rtsii masii p` cei care mi-au vrt rauu! "
N`am uitat cat am plans, d` fapt cat am regretat, am realizat ca tot ce`i bun nu` tine mereuu` d` tine, retine! Dar nu` uita ca intr-un final orice rauu` e ucis de`un bine!
Nici sticlele de alcool, nici fumurile, nici prafurile, nici alte fete.nu te vor face sa uiti tot ce a fost intre ochii tai si-ai mei
Si tine`mi bine minte numele, ca s`ar putea sa-l auzi prin toate partile, si n`ai sa uiti niciodata ca ai fost cu mine, du`te draq.de la mine pentru tine
O Reputatie De Femei Misterioase Puternice Uneori Reci Si Calculate
N-o sa uit ceea ce sunt,o sa ajung ceea ce visez,o sa iubesc ce imi place,o sa uit ceea ce ma doare,n-o sa uit ceea ce mi se greseste,o sa fiu buna cu cine merita si rea cu cine trebuie
Am prieteni ft multi, care-mi sunt dusmani tacuti! Cine e destept sa-nvete, prietenii au multe fete!
Sper ca o sa iti placa
Tbx_Camy_1999 întreabă: