Iti arat cum am avut eu about-ul me la hi5, dar incepe exact cum nu vrei tuIn fine, treci peste
Hiii!> <
Well...sa incepem!
Nume:Andra
Varsta:14(pana in septembrie\:d/)
Data nasterii:22. 09. 1995
CULOAREA OCHILOR:verzi
CULOAREA PARULUI:blond
INALTIME:1, 68
GREUTATE:50
NUMAR:8
FAVORITES:
CULORI:turcoaz, alb, roz
ANIMAL:tigru/lup
BAUTURI:Nestea
PARFUM:UDV
FORMATIE:US5
ACTORI:toti din Gossip
Sunt genul de pers care/careia:
-adora distractia/muzica/dansul/petrecerile
-adora:hainele/accesoriile/ploile de vara/furtunile/ciocolata/scortisoara/inghetata
-isi iubeste prietenii
-nu isi lasa prietenii la greu
-zambeste chiar si atunci cand ii merge prost
-iarta, dar nu uita repede
-poate discuta despre orice
-se simte in largul sau doar in preajma anumitor persoane
-nu se lasa influentati de altii
-nu minte, spune doar adevarul
-spune/face ce gandeste
-nu-si petrece timpul cu fake peoples
-apreciaza lucrurile realizate de altii
-nu-si bate joc de sentimentele altora
-stie sa respecte oamenii
-critica la randul ei daca este criticata
-jigneste daca este jignita
-nu suporta manelele
-nu-i place sa se certe ca prietenii
-nu-si tradeaza prietenii
-nu-i place tristetea
NEEEXT!
FRIENDS!
De fapt prietenii adevarati
BEST FRIENDSenny, Madaaa, Denis, Ally
As putea sa vorbesc despre ei pana dimineata si nu m-as plictisi...sunt persoanele in care pot avea incredere, pe care ma pot baza in orice situatie si care mi-au fost mereu alaturi cand am trecut prin momente mai grele
Certuri au existat ca in orice relatii de prietenie, dar pana la urma tot impacarea a fost arma noastra de razboi
Stiu ca am unele faze in care gresesc, ca oricine de fapt, dar nu ma doare gura sa spun"IMI PARE RAU". 3 cuvinte sunt suficient de puternice ca sa apropie din nou 2 persoane
NEEEXT!☺
Pt aia care judeca oamenii dupa aparente/nu ma suporta etc:
Nu sunt o fitoasa asa cum ma cred altii, problema ta daca judeci oamenii dupa aparenteDaca n-ai avut ocazia sa ma cunosti nu vad cum poti sa-ti dai cu parerea doar daca ma vezi Nu te uita la pozele mele sh pe urma sa incepi sa comentezi ca si cum tu ai fii o mare personalitateeee
In loc sa te uiti la pozele altora sh sa comentezi, mai bine du-te sh arunca o privire in oglinda sh fa comparatii intre tine sh ei. Daca ai N defecte dc ii judeci pe altii? Aminteste-ti ca nimeni nu e perfect, asa ca nu mai manca ***
Mi-e indiferent daca ma berfesti, oricum te ignor.Stii chestia aia:prima impresie conteaza cel mai mult, deci sa n-ai impresia ca daca ma barfesti la inceput sh dupa imi ceri sa ne imprietenim o sa-mi schimb parerea despre tineNU ma cunosti, NU stii NIMIC despre mine, NU mai comenta atataaa
E PT VOI MAAA!
Cam atat despre mine:]Daca vreti sa mai aflati ceva despre mine: Y! M:defect_perfect95
Byeee:*
CE IMI PLACE
ϟ
-Sa ascult muzica
-Sa ma aprobe cineva atunci cand am dreptate, iar daca nu mai bine sa taca din gura
-Sa am zile cand ma pierd si visez departe'n lumea mea
--Ador sa fac pe cand de fapt sunt
-Imi place sa ma cert cu lumea si sa injur -Imi place sa le fac in scarba celorlalti
-Imi place sa castig mereu, orice ar fi
-Sa fiu rea si dura cu cine ma calca pe coada
-Sa ma uit la filme
-Sa beau cola si sa ragai pana ma plictisesc -Sa fiu mai mereu happy
-Sa rad cu prietenii
-Sa fac glume altora sau sa ii sperii
-Sa fac pe Cupidon
-Sa imi tarasc prietenii la mine acasa
-Free hugs, cu cine vreau bineinteles
-Sa fac lumea sa rada sau sa se simta prost... -Sa joc fotbal, basket
-Sa ma plimb cu rolele
-Sa dansez, dar sa nu ma vada nimeni sa cant, dar sa nu ma auda nimeni
-Sa ma uit la desene cad n'am ce face
-Sa stau pe mess
-Sa ma plimb cu prietenii, mai ales prin padure -Sa fac poze
-Sa citesc o carte buna cand ma plictisesc -Imi place sa am bani mereu la mine
-Sa aberez uneori
ϟ
CE NU IMI PLACE
ϟ
Detest persoanele care vor sa para ceea ce nu pot fi, sau cele care incerc sa imita pe cineva, chiar si pe mine, sunt penibile aceste persoane [fi tu, fi original]
-Urasc sa ma plictisesc...
-Urasc sa mi se faca morala, dupa ma enervez si fac ca toate alea...
-Nu imi place sa fiu mintita
-Detest cand cineva se ia de prietenii mei -Urasc sa fiu bolnava
-Urasc cocalarii si genul de muzica pe care'l asculta
-Ma enervez cand se opreste curentul, fac urat[mama stie]
-Uras sa fac curat -Nu imi place sa fac pana de idei
-Nu sufar persoanele care nu stiu sa lege 2 cuvinte si par prosti, sau cei care barfesc...chiar nu ma intereseaza... -Nu imi place iarna
-Urasc cand cineva imi spune sa vb mai frumos sau sa ma comport altfel Iar daca nu te afli in top... What a tragedy, asta fiindca nu contezi la fel de mult ca ei.So do not crises! Daca nu ma suporti atunci... what the hell you looking at my profile? atunci cara-te! Iar daca nu ma suporti poate nu observi ca nu imi pasa.Si dupa ce ai citit si nu iti convine ceva treba ta :]] Daca vrei ID cere:]]
Daca vrei original, ce-ar fi sa 'compui' chiar tu un 'about me'. E cel mai original lucru. Tu sti cum esti. Tu-ti cunosti personalitatea, caracterul, felul tau de a fi. E cel mai bine asa.De ce sa te dai mare 'Ca vai ce about am eu' cand mai bine ti-ai scrie unul expresiv, sincer si sa te caracterizeze in totalitate.
Nu fi fake!
Pai...nu fi falsa, scrie doar ceva adevarat care sa te reprezinte. De exemplu, scrie ceva caracteristic tie si in acelasi timp amuzant, daca se poate. Ceva ce te face unica, care sa-i ramana pe retina cititorului Nu trebuie neaparat sa pui acolo autobiografia. Poti incerca si un fel de limbaj codat...si cine este intr-adevar interesat, o sa se chinuie sa descifreze.
Ramonnyck întreabă: