| ramonika12 a întrebat:

Hey vreau un sfat de la voi big grin am fost cu un baiat a mers foarte bine dar intr-o zi am intrat pe facebook, am intrat pe profilul lui si am vazut ca era intro relatie cu o fata, cand am vazut eram foarte socata crying apoi cu o saptamana in urma am vorbit cu el pe mess si mia sp ca ma iubeste si ca na putut sa ma sune fiindca a avut un aciident cu motocicleta si ca a murit cineva din familia lui si mi-a spus ca vrea sa fuga de acasa si mai multe eu nu stiu ce sa fac nu stiu ce sa cred, deci va rog mult dati-mi un sfat sad crying Funda big grin

Răspuns Câştigător
| RaluLoveM3 a răspuns:

Poi tu trebuie sa te convingi daca el chiar te iubeste, si ce e chestia aia cu fata pe facebook, daca el te iubeste cum e cu ea si la fel trebuie sa te convingi daca in familia lui s-a intamplat asta, poate te-a mintit sa scape de faza cu prietena de pe facebook. Asta cred eu, sper ca te-am ajutatkiss! 1

1 răspuns:
| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Statusurile astea la facebook sunt puse probabil ca sa atraga si atentia. Cu siguranta a facut asa ca sa vada cum reactionezi tu. Nu te da de gol, lasa-l sa vezi cum se comporta pe parcurs, asa vei afla daca intr-adevar are pe altcineva sau a fost doar o gluma proasta.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes!