| jaceline a întrebat:

Hey! vreau un sfat, luni am intalnire cu un baiat pe care recent l-am cunoscut si ma gandeam sa iau o prietena cu mine sa nu am emotii...el crede poate ca vin singura...ce sa fac? happy

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu zic sa te duci singura, emotii cred ca oricine are la prima intalnire

| jaceline explică (pentru mona):

De fapt pe prietena mea am chemat-o cu mine la dentist luni, sa nu merg singura, pe ea unde sa o las pana atunci? singura? sta la 32 km de casa...si eu si ea laughing

| jaceline explică (pentru mona):

De fapt eu am chemat-o pe prietena mea cu mine la dentist sa nu merg singura... pe ea unde sa o las cand merg la intalnire ca noi doua stam la 32 km de casa laughing

| mona a răspuns (pentru jaceline):

Las-o la o cofetarie

| Mihaela1964 a răspuns:

Sa mergi singura; nu se merge la intalnire cu prietena.Gandeste-te ca si el are emotii, va fi bine, o sa vezi.happy

| jaceline explică (pentru Mihaela1964):

Mersi mult de raspuns...winking

| jaceline explică (pentru Mihaela1964):

Mersi mult de sfat happy o sa ma mai gandesc...

| PsychologyCupid a răspuns:

Ai putea sa il chemi pe el, dupa intalnire, daca merge bine, daca nu merge bine, sa stii ca poti merge si singura la dentist laughing. Daca o sa o aduci si pe ea cu tine la intalnire, el o sa creada ca nu esti serioasa si ca iti bati joc de el si o sa regreti dupa. Dar faci cum vrei tu, mult noroc.

| Lizsa2023 a răspuns:

Du-te singura deoarece toate fetele au emotii la prima intilnire iate in miine caci este doar o intilnire#))