Ar trebuii sa mentionezi si ce ai desenat, ca sa nu iti dau idei gresite; si eu am talent, iata cateva idei:
*Poti desena un copac, o floare;
*Poti desena un cos cu fructe;
*Daca tot se apropie primavara incetul cu incetul, de ce sa nu te apuci de devreme cadoul pentru mama si sa-i faci un portret?!(poti sa-i faci si altui membru al familiei sau la prieteni);
*Poti desena un peisaj si daca tot mai ai parte de zapada, de ce nu desenezi tocmai ce vezi pe fereastra?
*Tu te cunosti cel mai bine asa ca te poti desena pe tine;
*Poti incerca sa desenezi vedete, printese, personaje din desene animate etc.;
*Poti desena o cladire, un parculet, un loc preferat de tine;
*Deseneaza ce-ti place, cum ar fi daca iti plac cateii deseneaza un caine, poti desena si ceva ce te linisteste, emotioneaza sau bucura.
Sfat:deseneaza cat mai mult si poate vei ajunge cineva mare!
Sper ca te-am ajutat si sper sa desenezi in continuare!
Succes!
Pupici***!
Pai fa-ti un autoportret, deseneaza o fata cam cum ai vrea tu sa arate fata viselor tale, desenaza un simbol al tau original...
Mie imi place sa desenez peisaje, flori tot ce are leg cu natura.alteori dupa ce citesc sau dupa ce vad un film o carte imi imaginez peisaje.
Poti cauta pe internet. sunt multe poze pe care poti incerca sa le faci.si eu faceam asa(am desenat si poza de la profil, seamana destul de bine)...
alte idei: un fluture in noapte
casa abandonata in padure
un stejar cu flori sclipitoare ce cresc pe el.etc.
sper ca te-am ajutat.
Pai cam asa sunt si eu incearca cu natura moarta: iti iei orice: flori, pahare, furculite, bete, scoici, orice, le pui astfel incat sa le poti observa bine si te apuci si le desenezi. Daca nu, incearca peisajele. Daca te-ai saturat, incearca sa schimbi. daca pana acum desenai in acuarela/culori, incearca cu mina de carbune. dupa aceea, incearca motive florale. Sper ca iti sunt de folos, asa ca astept...