| Raull_5431 a întrebat:

Hey!love struck
Cine imi da si mie niste statusuri...happy
As vrea ceva pentru cei care jignesc...care ma jigneschappy!
Fundaa!love struck

P. S : Puteti lasa si statusuri mai noi... >misto!: Nu ma suparhappy
Funda!batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| boomoom a răspuns:

•Am învăţat să am răbdare. Că totul iţi iese atunci când nimeni nu te crede in stare!
.•Am fost odata buna, si am fost trasa in piept! Acum m-am schimbat si sunt rea, lovesc direct! Cei apropiati mie, m'au tradat si am inceput sa fac in jurul meu curat!
De mica am invatat sa fac totul cu cap, atunci cand e nevoie sa tac, capu sus, privirea inainte, am invatat sa intorc spatele cand nu-s pretuita si sa ma fac respectata, chiar daca nu-s de toti iubita! Nu sunt deloc modesta si ma pis pe tine, nu ma cunosti deci nu vorbi de mine.Nu poti sa ma suporti? Asta e doar treaba ta. Dar oricum, ia mai date-n p**a mea. fetele. incercatsi si va controlatsi. chiar numai pe mine ma invidiatsi? :O• °Ma invidiezi? Ai de ce °Ma barfesti? N'ai decat °Regreti ca m'ai cunoscut? M'i se rupe °Indrasneata? Daca tu esti pampalau °Incapatanata? Pana peste masura °Nemultumita? Intotdeauna °te-am insultat? Foarte bine, meritai°Ai zis ce`ai vrut? O sa ascultzi si ce nu vrei°Modesta? In anumite cazuri °Ca sa te multumesc? N`o sa ma schimb °ti-am mai zis ca te iubesc? Am fost sincera °Rea? Cu cine merita °Sincera? Da, oricat de dur ar fi adevarul °Bunul meu simt? Depinde de al tau °Urata? Nici macar la prima ora diminetii °Geloasa? Da, chiar daca nu'mi dai motive °Indragostita? In fiecare zi de altu` °Copilaroasa? Da, pentru ca asa vreau °Originala? Mereu(spre deosebire de tine care esti doar un xerox) °Devotata? Pentru ca stiu sa'mi mentin prietenii °Copiata? De fiecare data °Tupeista? Pentru ca trebuie` sa fiu mereu peste tine °Vrei sa`mi devii prieten? °Demonstreaza`mi ca meritzi °Indiferenta? Daca nu ma interesezi °Te urasc? mi-ai dat motive °Falsa? Doar cu unii °Parsiva? Datorita unora dintre voi °Un sfat? Nu asculta de sfaturile nimanui °Te deranjez? Iarta`ma, nu pot sa multumesc nici macar o pERs • Sa Fie Pentu Toate Fetele Kare Ma Vorbesc laughing) Pt Toate Domnisoarele Si Zdrentele Care Ma Urasc :X Pt Vbele Lor De rahat Care Niciodata Nu M`au Afectat laughing) :*!winking Te maturizei prea greu ...sa stii ca nu sunt ma`ta sa te iert mereu
• Are `acel ceva`! E genul`de fata` care te`vrea.Dar` n-are nevoie de tine`!
• Barfele tale ma Lasa rece`, La pr0stie NIMENI nu te`ntrece`!
• • Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju •

PisSi` Nu te`ai saturath sa`mi spui vorbea goale? Mie deja sincer mi s`a :] Luat` de minciunile Tale
*• Sunt o bucurie pentru. cei care ma plac, o preocupare pentru cei care ma invidiaza!
• Te crezi in stare sa ma poti judeca?! Ok, incearca Dar mai intai ia ca obiect de studiu persoana ta si pe urma vedem care pe care
• DeFeCTeLe MeLe Sunt CaLiTaTiLe tale CânD eşti bună eşti •BUNĂ•!batting eyelashes. CânD eşti sCOrpie eşti •PERFECTĂ•! SpUi ca am figuri`, ha? Astaa` e cuLmeaa `. ESti` un tSaran` baa! vorbesti aiUreeaa `. Te bagi in` seamaa `. Da nici` nu stii` cum ma cheamaa`! / pisii` da`le pace.sa le lasam sa se bucure de moment ) daca asta le face mai fericite
Nu esti decat o marioneta si-ti dai impresii esti "vedeta" ma faci sa rad esti chiar penibila dar tu te crezi "irezistibila''
BarFeSthE-ma, UrasHteMa fA cE vReI cu ViatzZa tA eU toT la fEl rAmaN Si la fel si tU CU nImiC mai cAstiGat
Hey Tuu! UiTaTe Binee Nu vezi Ca Nu Seamanam Cu Nimeeeni? EviDenT ToTz aR Vrea Sa Fie Ca Noi DefapT. e noRmaL SnTem Uniqte sti Binee.

Respectul e ceea ce primesti pentru ce faci si o faci bine. Tu ma barfesti destul, deci din respect ma pis pe tine.
Tu fetito, si tot Clubul tau de inecate, am o vorba sa va spun:Aratati perfect din spate!
. Cred c`ai pus prea mult "Wow". Si nu mai pot`, Stai putin, stau bã`. Mã vezi` Te cred. Mã crezi. Te-aud. M-asculti. Te vãd`, esti praf
Esti penalã.Si o stii prea bine.Nu mã ura cã sunt mai bună decât tine. Urãste-mã ca prietenul tãu intoarce capul dupã mine.Chiar si atunci când e cu tine

Vorbele mele dor? Da' ce-ai vrea sa te-alinte? Tine-te bine ca de-acum inainte nu te mai lovesc cu cuvinte.Nu-mi place sa te-aud. M-apuca spumele. Nu-mi place nici macar sa-ti mai rostesc numele
""Nu Am ZiS Ca Nu` Te AuD Am ZiS Doar Ca Nu Te AsculT Tu Ma VorBesTy Doar De Rau Nu Am TimP De RaSuL Tau Am O TreaBa` ImPorTanTa Sa DeViN` Mai FiGuRanTa! Poate am aere`n cap, Asta e problema mea nu ma suportzi Asta e doar problema ta! Nu ma cunosti nu mai comenta! ai grija de viata ta nu de`a mea!
""Lumea de azi atata stie Doar sa poarte dusmanie Yo Nu v-am facut nimic Voi mereu ma'ti dusmanit!
"?"Fiecare greseala iti face cate un bine sa nu ai incredere in altii ai incredere in tine!
"Ceea Ce esti Tu eu Pot fi Oricand Dar ce Sunt Eu tu Nu Vei putea Fi Niciodata
"ZamBeSc CeLOr cE ma uRaSc sa SimTa ura mea
ZamBeSc CeLOr cE ma iuBeSc sa SimTa dRagOsTeA mea
iaR DaCa inTr`O Zi cEi pE Care ii iuBeSc ma vor tRaDa
Le ZamBeSc sa SimTa iNdiFeRenTza mea." "
"M`am jurat ca imi iau pistol pe curve sa le omor ca mi-au mankat zilele toate vagaboantele "