| cokocosmy a întrebat:

Hey ya! mi-am bagat un piercing in buza de jos pe partea dreapta l-am bagat vineri si am luat de la farmacie sapun protex si apa de gura Oral-B vreau sa stiu daca apa de cgura ce am cumparato este buna? pentru ca am auzit ca nu trebuie sa contina alcool iar apa ce am luato contine. nu am observat semne de infectie sau ceva neplacut happy curat piercingul zilnic de 4-5 ori pe zi dar azi am observat ca partea de dinauntru este un pic acoperita deci cum se vindeca se micsoreaza gaurica pe dinauntru dar pot sa misc sau sal scot intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. apa de gura Oral-B imi poate face rau?
2. piercingul va fi acoperit de carne?
3. daca imping cheita de la pierce mai inauntru si pun leocoplast peste pe dinafara se poate vindeca?
mersi dau funda happy

Răspuns Câştigător
| andreeutzaa a răspuns:

Am si eu un piercing exact unde il ai tu.Si eu folosesc apa de gura Oral-B de mult timp dar nu mi-a facut nimic rau.
Piercingul odata facut, daca nu scoti pierceul pentru o perioada lunga de timp nu poate fi acoperit de carne.Este normal ca gaurica sa se micsoreze pentru ca la inceput cand ti-l face ti se pare mai mare cam vreo saptamana pentru senzatia de umflare.
Daca cumva o sa iti apara o mica chestie alba pe langa el pe dinafara sa nu te inspaimanti pentru ca este normal si se curata, usor cu un betisor de urechi pe langahappy. Daca ai dubii te sfatuiesc sa te intorci la salon de piercing unde l-ai facut sa te sfatuiascahappy

1 răspuns:
| Carmen_4042 a răspuns:

Mai bine te-ai duce la un dedic chiar daca e un lucru minor si nu-ti cauzeaza.Dar in caz de orice eventualitate trebuie sa te duci la medic. Daca umbli tu poti suferi o infectie grava.Stiu persoane care au patit asa ceva si au umblat singuri la rana si nu a avut o intamplare prea fericita.Depinde...fa ce vrei! Eu sper ca te-am ajutat.Mult noroc!