| IubesteEa a întrebat:

Heya 1.cum stii ca un baiat timid te place sau e indragostit de tine care sunt semnele? pe mine uneori ma ignora, dar afara cand ii fac cu mana imi zambeste dulce si dupa se tot uita dupa mine duminica stia ca e ziua mea si a iesit 2.credeti ca a iesit de dragul meu? sa ma vada? asa si tot se uita la mine, imi zambea mi-a zis buna si tot timpul imi spune buna pe numele meu de alint, cand eram cu fetele pe banc eu ma uitam la el si el la mine, apoi cand imi luam privirea se uita dupa mine 3. ce sa cred? el imi zice ca nu ma place dar ...intr-o seara m-a intrebat cum imi place sa sarut 4.de ce? apoi a zis ca asa se va termina povestea noastra :nu am cuvinte ce sa spun doar te iubesc si punct 5.la ce se refera? si cand l-am intrebat a negat, vreau raspunsuri serioase dau funda!:*si la cel/cea care a raspuns la toate intrebarile! si nu a avut iubite deloc, dar eu l-am pupat nu am fost impreuna si nici nu suntem si de atunci nu a uitat 6.de ce?

1 răspuns:
| MisseEmmo a răspuns:

Primul semn este daca cand te vede iti Zambeste ceea ce el a facut si din cate ai scris tu cred ca chiar te Place foarte mult dar poate ii e rusine sau e timid...Trebuie sa ii areti tu ca esti serioasa adica..Mergi la el il intrebi de viata lui fara sa razi cand iti zice de ea. POate merge succes Fundaa?