| anonim_4528 a întrebat:

Heya.am o mica problema.
am un coleg de clasa care nu stiu.la inceput nu ma atragea e dragut dar nu ma nici baga in seama etc. dar de vreo 2 saptamana incoace ma imbratiseaza, face orice numa ca sa ma uit la el etc.
el a mai fost in clasa cu mine. dar un an a fost plecat.si acum sa rentors.inainte sa plece eu il placeam chiar foarte multa. dar am gresit si eu fata de el.si nu prea ma agreat.si cum a fost plecat nu stiu nu prea mai am avut speranta la el.nici acum cand a venit inapoi. dar de cand tot sta cu mine si alea alea.nu stiu incep sa il plac din nou. dar el are prietena.acum nu stiu ce sa cred.si in prima de saptamana a facut acelasi lucru cu alta colega.si pe alte colege de ale mele obisnuieste sa le imbratiseze dar doar asa gen just friends. mie imi un pic frica sa nu se foloseasca de mine dar nu prea cred sa se foloseasca.pentru ca azi stateam imbratisati si vorbeam cu o colega eu si el a intrebat-o "cum ar fi daca el ar fi cu mine?" si colega na nu stia ce sa zica. a schitat o privire gen dragut.
oricum nu vreau sa imi fac sperante pentru ca inca nu mi-a zis nimic concret ca ar vrea sa fie cu mine etc.acum tot incerc sa stau cu el mai mult.
vreau si eu o parere. voi ce credeti am sanse cu el sau nu?sigh

1 răspuns:
| Emazio a răspuns:

Deja ti-ai facut sperantewinking laughing, eu cred ca ar putea sa fie doar prietenos si sa ti se para ca pe tine te trateaza in mod deosebit