Buna! Te inteleg! Eu am 18 ani si ai mei imi fac la fel, uneori chiar mai rau.Am incercat sa le explic ca sunt majora,ca vremurile s-au schimbat,dar nimic.Ei o tin pe a lor, cica vor sa ma protejeze, dar exagereaza! Incearca sa-i explici ca te simti prost cand te suna din 5 in 5 minute, spune-i ca vrei sa-ti traiesti viata. poate te va intelege! Pa, pa! Pup
Incearca sa-i spui cat de stanjenita te simti cand te tot suna mereu si incearca sa o faci sa aiba mai multa incredere in tine. si eu am tot 14 ani si asa era si mama inainte cand nu prea vorbeam cu ea nu aveam o reletie de prietenie, dar mai tarziu stand cu ea, iesind la cumparaturi cu ea am devenit cele mai bune prietene si acum are incredere in mine. pe de o parte ar trebui sa o intelegi ca isi face multe griji pentru tine sa nu patesti ceva, dar si ea exagereaza. incearca sa-i explici ca numai esti o copila si te poti descurca in mare parte singura
Poi e normal sa isi faca griji pentru tine.Esti fetita ei.in ziua de azi se intampla o multzime de grozavii.Ar trebui sa vorbesti deschis cu ea, si sa-i spui ca nu-i foarte ok sa-i sune pe toti din grupul tau.trebuie sa aiba incredere in tine.Totusi,gadeste-te ca daca Doamne fereste ai patii ceva si nu ar suna, cum ar fi? E mama ta, e normal ai 14 ani, si se gandeste la protectia ta. Vorbeste cu ea.:*