anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heya C:

Nu ii pot spune "relatie virtuala", dar m-am atasat de un tip, vorbesc cu el la telefon in fiecare seara cam 2-3 ore, are o voce calda si vorbeste dragut cu mine, cum nimeni nu mi-a vorbit si am prins drag de el... pe scurt imi face ziua mai buna si ma simt speciala vorbind cu el. Faza-i ca e la 900km si nu va merge... plus ca e "pe felie" cu o tipa din orasul lui si ma cam oftic. Pe tipa respectiva o deranjeaza faptul ca "iubitul ei" vorbeste cu mine si il cicaleste spunandu-i ca sunt o pierdere de vreme. sad

Nu pot sa nu vorbesc cu el dar in acelasi timp nu vreau sa ii fac probleme cu fata aceea... Imi e super greu si ciuda pe ea ca il are aproape si nu stiu ce sa fac, chiar tin la el.

Un sfat? Fundita

2 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Buna totul tine de tine, daca vrei sa speri la o iubire aproape imposibila nu numai pentru ca el este la o distanta de tine dar are si o iubita... eu cred ca ai prins drag de el, nu ai cum sa te indragostesti de cineva pe care nu l-ai vazut, nu poti cunoaste un om doar vorbind prin telefon

| SergiuBoss11 a răspuns:

Sa pastreze nenea voce calda micul vostru secret, iar in legatura cu fata aia e numai alegerea lui. daca el vrea sa fie cu tine si sa vorbiti atunci nici chiar Nato nu va mai poate desparti