Stii, exista cupluri care au trait bine mersi o viata, diferenta de varsta aceasta sau mai mare, acum eu nu stiu ce sa-ti Zic daca a fost bine pentru ea sau nu, este bine pentru ca la varsta asta o poate respecta altfel, intelege multe lucruri altfel decat la 14 ani, dar in nici un caz un prieten de 28 de ani nu se imprieteneste cu cineva de 14 doar pentru o prietenie platonica, daca ea isi doreste o relatie cu de toate adica si sex, este ok, nu vad care ar fi inconvenientele. Oricum baietii se maturizeaza mult mai greu asa ca poate la varsta aia o avea ceva minte.
Daca ar avea peste 20 de ani sa zicem, diferenta de varsta dintre ei nu ar conta prea mult... dar asa...
Mi se pare periculoasa relatia ei pe internet cu un tip de 28 de ani. Cred ca stiti ca in lumea virtuala poti fi oricine doresti, sa ai orice varsta si orice inclinatii sexuale. Poate fi un pedofil, un dezaxat, un singuratic, un tip care racoleaza tinere naive pentru servicii sexuale in bordeluri din cine stie ce colt al lumii, etc. Oricum mie nu imi plac relatiile de genul acesta si mai mult, un om normal la 28 de ani isi poate gasi o prietena de varsta apropiata in viata reala, nu pe internet. Daca isi cauta iubirile pe internet la varsta asta, nu este ceea ce pare sau are oarece probleme. Cel mai bine ar fi sa ii spui mamei tale, si ea ca adult si mama, cred ca va sti cum sa o apere pe colega ta, eventual vorbind cu mama colegei, fara sa genereze cu asta un scandal sau "represalii" asupra fetei. Oricum trebuie sa ii deschizi ochii, ca este periculos acest "joc" pe net, cu adultii.
Ea are 14 ani iar el 28... ea este inca o coplia, si asa este el isi doreste multm ai mult de la ea! Dar cred ca pana la urma isi va da seama singura! :*:*:* t pup Sarbatori fericite!
Explicai ca nu este destul de matura pentru a avea un iubit de 28 de ani. El nu are aceleasi ganduri ca ea, si va regreta aceasta perioada.Sa aibe grija sa nu se intample un lucru, pe care il va regreta mai tarziu.
Incearca sa intervi intre ei georgy incearca sa faci asa ca tu sa devi iubita la baiatul cela si apoi el o paraseste pe prietena ta si tu pe el
Primul meu prieten l-am avut la 13 ani, si el avand 19 toti imi ziceau ca vrea altceva, se purta foarte frumos cu mine, si nu a fost cum au zis ceilalti. Nu a incercat nimic, nu a profitat de mine. Dar asta a fost in lumea reala, nu in cea virtuala. Poate doar ar trebui sa o lasi sa-si dea seama singura daca acel baiat/barbat vrea/ nu vrea mai mult de la ea!
Dap...pedofili, e plin netul de ei, nu stiu, spune-i sa nu mearga, daca tine la tine a sa nu faca greseala asta, spune-i ca o iubesti si tii la ea si vorbeste cu prieteni comuni sa deschida subieecte despre oamenii astia in grupul vostru si sa vorbiti despree relaxiile astea pentru ca ea se v-a simti si poate ca daca sunteti mai multi o puteti influenta