| Sayhellotomex a întrebat:

Heya TPU! Am o problema. VREAU SCHIMBARE! *sper sa puteti citi totul*
Vreau schimbare cu privire la multe lucruri, am 14 ani si sunt fata. Iar pentru mine sincer, intimitatea nu exista, traiesc cu mama intr-o garsoniera fiindca asa si-a dorit ea, sa doarma cu mine, iar eu nu suport sa imi mai impart camera cu ea, care nu are prea multa grija, adica sincer sa va spun sta plecata, nu face curat, spune ca nu are timp pentru prostiile mele dar are timp sa tipe la mine. Dand la o parte lucrurile din acest subiect, eu as cam vrea sa ma mut singura si nu stiu cum sa fac asta, avand in vedere si varsta.
Pe langa asta, eu nu primesc sustinere, tata e plecat de ani de zile in alta tara, iar frati/surori nu am.
Cu privire la schimbare: in primul rand, vreau sa slabesc am 1.60 si in jur de 64-65 kg si m-as duce la sala insa imi este rusine cu mine, fiindca sunt mica si bla bla. As face inot insa costa mult la mine in oras(250 lei 5 sedinte) iar alte sporturi nu as vrea sa fac, datorita faptului ca am facut in jur de 7 sporturi si totusi nu am excelat undeva.
Nu stiu de unde sa incep cu aceste schimbari, avand in vedere si ca nu prea mai mananc, mi-a scazut apetitul, am ameteli destul de des, iar oboseala mea e constanta.
Va rog sa ma ajutati cu orice sfat! Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar o poti face sa plece de acolo. Dai cu ciclu pe perdele, iti faci treaba cu dildo-urile si le lasi pe masa, pui tampoane in frigider. Ai destule de facut laughing rolling on the floor

| Laila12Izabela a răspuns:

Nici eu nu mancam pentru a slabi si am picat din picioare pe strada, am slăbit intr-adevar mult dar cu ce rost, acum daca mănânc vomit, nu te înfometa.Cat despre schimbări nu ai bunici, sau vreun profesor sau consilier cu care să vb. Tatăl tău inteleg ca e plecat dar, are o fiică, ar trebuie sa se intereseze de tine.