anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heya TPU. as vrea un raspuns bun nu genu de linkuri pentru diferite concursuri. deci am 11 ani si is vreo 200 baieti si cam 270 310 fete in scoala. si toate ma ignora cred ca din cauza cas bataus si bat pe cine imi vine cand vreau dar nu mai fac asta dar care crede ca ma bate sare la mine ma injura chestii din astea se duce cu ochiu umflat acasa si ele tot ma ignora nu ma baga in seama si pe la spate in clasa imi mai dau cate o palma dar nu le-am facut nimic lor oare ce sa fac si multe fete sunt frumoase si 99% din fetele de pe TPU tot asa sunt dar poate stiti ce sa fac sa nu mai fie nervoase pe mine poate vi s-a intamplat si voua deci |-| 3 |_ P |\/|3

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asteapta u si o sa vezi

| EdiEddy a răspuns:

Ma emy dc minti ma ca esti bataus?laughing cica bati pe oricine, si nu te baga fetele in seama pentru ca nu stii despre ce sa vb cu ele mai multe iti spun pe messwinking

| deniz_7747 a răspuns:

Tresa fi mai politicos cu tuata lumea nu tesa faci glume stupide tresa fi mai serios si nu trebuie sele bagi inseama cand te insulta tresa ciar zambesti la insultele lor asta ose se intimple cu timpu si ose vezi ca toate astea ose fie fuarte bune prietene de ale tale.

| SeeBik a răspuns:

Vin eu pe la tine, la iarna, sa vad daca ma lasi si pe mine cu ochii vineti happy