| Didem24 a întrebat:

Heya TPU! Craciun fericit!
Am si eu o problema, aceea fiind, mama.
Am 14 ani, si nu suport sarbatorile
Fiindca mama nu stie sa se distreze, e genul de om care s-a distantat de familie
A divortat acum 4 ani si de atunci ma are doar pe mine.
Nu pot spune ca am o situatie roz, caci traim intr-o garsoniera destul de moderna, dar a decis sa ia o garsoniera sa doarma cu mine in aceeasi camera, iar eu simt ca am nevoie de spatiu personal, adica serios? La 14 ani inca dorm cu mama, si nu banii sunt problema, ci ea.
Nu stiu ce sa mai fac, am intrat in depresie din cauza ei, fiindca eu cica sunt cauza tuturor problemelor ei...
Vreau sa ii gasesc un nou iubit sau ceva. fiindca nu mai suporttttt sa imi stea in cap si sa se bage in treburile mele
Va rog, nu dati hate!
Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca ai crescut si simti nevoia de putina intimitate. Da nu asa oricand, cand ti se pare ca e in toane bune si poti sa porti o discutie cu ea.

| danay72 a răspuns:

Imi pare rau ca treci prin asa ceva. Discuta sincer și deschis cu ea când e bine dispusă despre ceea ce simți. Dar nu o acuza, ci explica-i faptul că ai nevoie de intimitate. Nu uita ca un răspuns blând îndepărtează furia, de aceea, spune-i calm ce te preocupa.