anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heya, TPU! O fată mă place, dar mă ignoră. Haideți să vă spun povestioara ca să înțelegeți. Deci, ea mereu îmi dădea palme în joacă peste mână peste etc. când nu știa că o plac. Când un prieten venea la mine ea zicea: De ce te bagi?! Mă ajuta mereu, ne jucam, ea mereu mă chema la ea, etc.
Din ultimul timp și mie mi-a plăcut de ea și i-am zis direct. Ea nu mi-a răspuns dacă mă place și de atunci e mai ciudată și mai rea cu mine. S-a schimbat cu toți colegii, nu știu ce a pățit. Câteodată are momente când tot așa face, dar iar se schimbă. Ce s-a întâmplat? De ce a reacționat așa? Menționez că se mai joacă un timp, dar după tot așa face.
O FUNDĂ FOARTE MARE PENTRU UN RĂSPUNS BUN ȘI CARE ÎMI EXPLICĂ TOT. Rog seriozitate. happy

2 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Faptul ca s-a schimbat cu toti colegii nu are legatura cu tine. Poate are probleme personale. Dar sunteti la o varsta mica, din cate vad, deci este posibil sa nu stie cum sa relationeze cu tine acum cand iti stie sentimentele.

| Cigarettă a răspuns:

Poate îi este frică să aibă o relaţie, poate nu a mai fost până acum cu niciun băiat şi nu ştie cum să se comporte[ceva de genu]... Sau poate că nu mai simte nimic pentru tine şi încearcă să te ignore, să fie o altă persoană fără să te facă să suferi thinking
Cel mai bine ar fi să o întrebi ce are şi de ce se comportă aşa... Doar ea este singura care-ţi poate răspunde la această întrebarewinking
Baftă happy