Imi place,dar,nu prea inteleg cum e cu personajele,ai incurcat ceva pe acolo, cu David, Jones si Chris.Mai scrie, vreau sa vad finalul
"Ce ai sa`mi faci? O sa ma sperii cu un " Bu-hu-hu " patetic? " Mi-a placut . Deci,ador ceea ce scrii, posteaza si maine, te roog . vreau sa vad ce se intampla
Iti ador blogul . Imi place asa de mult sa citesc :*. tine.o tot asa si te rog sa-mi trimiti cate.un mesaj privat cand mai postezi ceva :*
Ceao. am citit cateva din capitole, sper sa am timp sa le citesc si pe restul, e destul de interesant.
am sa-ti dau mici sfaturi, sper sa nu te superi si sper sa-ti fie de folos critica mea constructiva.
comparand opera ta cu romanele citite de mine, observ ca esti amator/amatoare, adica esti la inceput.
scrii deosebit de frumos, si chiar te pricepi esti pe drumul cel bun, doar ca :
dai putin prea multe detalii nefolositoare, intrii in prea multe amanunte adica, si totusi capitolele sunt foarte scurte.
am observat ca pui mult accent pe naratiune, si ti-as sugera sa mai introduci pasaje de descriere.
faci mici greseli de ortografie cum ar fi folosesti apostrof in loc de cratima.incearca sa te obisnuiesti sa scrii mai corect
in rest sa stii ca apreciez mult inclinatia ta sper literatura.
iti sugerez sa citesti mult bibleografia lui garcia marquez, si inspira-te din modul lui de a scrie, s-ar putea sa te surprinda dar mi se pare ca te asemeni si te-ai regasi in povestile lui.
Bravo, sincer chiar m-a impresionat ce ai scris, si am sa-ti mai urmaresc blogul, multa bafta :*:*
Decii...WAAAUU! Am citit cele 5 parti si sunt foartee frumoasee, imi place povestea:X... vreau si continuarea:d. Sigur vei deveni o buna scriitoare! Succes in continuare
@L, multumesc mult pentru sfaturi. Da, sunt amatoare, mai bine zis innebunita dupa Academia Vampirilor, Twilight, Vampirii din Morganville si Vampirii Sudului, Jurnalele Vampirilor si absolut tot ce e paranromal ! Si da, stiu ca scriu apostrof in loc de cratima pentru ca la tastatura cea veche, am turnat din greseala suc pe cateva dintre taste si printre ele era si cratima, asa ca a trebuit sa gasesc un inlocuitor. Chiar daca acum am o tastatura noua [ am rog o am de ceva vreme ], am ramas cu prostul obicei. O sa incerc sa ma dezvat de acest obicei. Inca odaata mersii! P.S. : am 13 ani !
@ILB. Bun, ca sa intelegi cu adevarat cum e cu perosnajele o sa iti scriu relatiile dintre ele mai jos :
Kayla Sourbird : personajul principal.
Chloe Sourbird : sora Kaylei
David Malker : baiatul cel nou, care ajunge sa o placa pe Kayla si ea pe el.
Chris McHunny : iubitul Kaylei, cel care a inselat`o cu Sarrah Jones.
Sarrah Jones : regina tocilarilor din liceu, cea cu care a inselat`o Chris pe Kayla.
Amber Mitchell : cea mai buna prietena a Kaylei.
Chad Kenzo : un personaj-surpriza, care inca nu a aparut in fic.
E interesanta poveste imi place, si eu scriu de ceva vreme o carte despre chesti paranolmale, vampiri, vrajitori... etc, continua ca te pricepi.
Taree ) m-am ras cu lacrimi ))