| buburuza115 a întrebat:

Heyy...Am 12 ani..Intrebarea mea:Este normal sa ma machiez cu tus,un gloss de buze,si fond de ten,ca sa acopar cosurile? Stiu ca nu e bine sa ma machiez, dar stiti voi cum sint fetele.Dau FUNDA.

15 răspunsuri:
| Gabrielaaaa a răspuns:

Pff.Sincer chiar stiu cum e! Si eu ma machiez de la varsta de 12 ani.Idea e ca nu constant doar cateodata cand mi se pare mie ca nu imi sta ceva ok sau la petreceri, adica asta fac doar acum inainte o faceam mai des, insa chiar m-am gandit bine si fond'ul de ten chiar cauzeaza si o sa iti apara si mai multe cosuri de pe urma lui.Stiu asta din propria experienta si eu acum am 14 ani si de ceva timp cam o saptamana si ceva chiar nu m-am mai machiat deloc si sincer inainte aveam fata plina de cosuri si putin aspra.Si acum chiar e mult mai bine. Doar mi-am facut niste masti naturale din ou, iaurt sau lapte care imi fac foarte bine la ten.Si am mai exista niste trucuri de cosuri:sa pui niste cuburi de gheata si o sa se mai micsoreze si la final o sa dispara.Nu stiu dar cred ca tusul nu afecteaza asa de mult, dar fond'ul de ten chiar da! Si de la 12. e chiar naspa dar totusi e normal sa avem cosuri si nu trebuie neaparat sa le acoperim. Poti folosii niste masti speciale pe care le faci chair tu si sunt naturale si te vor ajuta :http://www.eva.ro/......13682.html si http://www.eva.ro/......-1211.html Sper ca te-am ajutat!

| dvhcdrfkjbvrf a răspuns (pentru Gabrielaaaa):

Buna! As vrea sa te intreb! Tu daca zici ca ai inceput sa folosesti cosmetica de la 12 ani! adica acum nu observi pe fata nici un rid? sau ceva de genu.adika mii interesant.

| Gabrielaaaa a răspuns (pentru dvhcdrfkjbvrf):

Nu am folosit machiajul in mod constant si ca sa iti raspund la intrebare nu, nu am nici un rid dar daca as fi folosit poate ca as fi avut. Cred ca fondu'ul de ten e cea mai mare problema de fapt ..iti acopera toata fata si nu ti-o lasa sa respire.Eu am folosit dar acum chiar nu mai folosesc deloc. Poate doar putin anticearcan si blush big grin Asa mai mult folosesc eyeliner si rimel si nu am nici o problema de pe urma lor si sper ca nici pe viitor nu o sa am.

| мιcнєℓℓє a răspuns:

E normal, deoarece orice fata vrea sa arate bine, nu? Asta e parerea mea.Ca acele fonduri de ten nu sunt ele asa de,, sanatoase''pentru ten asta e alta problema.

| lovehurts a răspuns:

Hei. Eu am 15 ani si nici eu nu imi suport cosurile. Te-ai gandit vreodata sa scapi de ele?love struck. Adica fara fond de ten. Daca ai avea putin grija de fata ta nu ai mai avea nevoie de fond de ten. Uite un pont: chiar daca nu observi, se vede oribil x_x. Cand aveam 12 si eu faceam la fel. Ma machiam all day. Si acum le vad pe cele mici si realizez ce prostuta eram. Tusul e genial la fel si gloss-ul. Dar eu zis sa incerci sa renunti la fond de ten. Daca nu stii cum sa scapi anunta-ma si te ajut eu love struck.

| Vladuthz a răspuns:

Sfatul meu este ca inainte de toate sa te duci la un medic foarte bun care sa-ti recomande o solutie f buna impotriva cosurilor. Nu te lua dupa toate cacaturile gen avon sau nivea, crede-ma alea sunt facute si vandute pe spinarea prostilor, inainte nici eu nu credeam in medici, insa un doctor mi-a dat o reteta de o solutie care am preparat-o la farmacie, si nici acum nu-mi vine sa cred, dar am tenul curat la lacrima.

| Vladuthz a răspuns:

Sau poti incerca dimineata si seara sa te speli cu apa si sapun pe fata, la unii oameni merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa nu te dai cu fond de ten peste cosuri..am si eu o colega care a facut aceasta greseala...si i s-au facut mai multe big grin. tusul si gloss-ul nu sunt o problema... orice fata trebuie sa se aranjeze dar daca ai cosuri, fondul de ten nu e indicat. Sper ca ti-am fost de ajutor happy

| 5a a răspuns:

Nu e bine sa te dai cu fondul de ten deoarece iti astupa porii si nu lasa pielea se respire, in loc sa lasi cosurile sa-si revina tu mai mult bagi mizerii si faci situatia mai grea.
Apropo stiai ca fondul de ten este facut din avortoni? Copii aia avortati.
Uite celule din avortoni bagati in coca cola si in Pepsi, da ala care il bem noi :)
http://www.rtv.net/......22290.html

Caut pe Google, avortoni in pepsi, cola, fondul de ten este facut din copii avortati, le usuca pielea si apoi face pasta iar voi va dati pe fata cu spurcaciunile alea de cadavre.

| Differentx13 a răspuns:

Bună happy. Cred că este okay să faci asta, dar nu exagera cu machiajul. am văzut multe fete de vârsta ta care se machiază, chiar și mai mici. Dar nu este prea bine pentru piele; așa că nu uita să te demachiezi, mereuwinking.

| Bellatores a răspuns:

In opinia mea nu faci bine, tu ai o frumusete aparte, produsele cosmetice doar acopera aspectul tau dar neajutandu-l cu nimic. Dupa mine ti-as recomanda putin glos (nu foarte strident) ..atat.Pe cosuri poti sa te dai cu niste creme, eu am una acum care e foarte buna.Nu are rost sa le acoperi, mai bine incerci sa le indepartezi.Mult succes!

| xCrinax a răspuns:

Fondul de ten nu se foloseste pentru a acoperi cosurile, ci pentru a uniformiza culoarea pielii. Pentru a acoperi cosurile ar trebui sa folosesti un corector, asa tenul va arata mai natural pentru ca nu acoperi toata fata si doar zonele afectate. Cat despre rimel si gloss, sunt foarte ok... Tusul mi se pare ca, dur pentru varsta ta! Mult succes!

| khaori a răspuns:

Buna.
Eu cred ca la 12 ani e ok sa folosesti rimel, tus sau / si gloss. Cat despre fondul de ten, nu stiu ce sa spun. Pentru cosuri iti recomand o solutie foarte buna : Zineryt ( la mine a functionat ). In 2 - 3 saptamani, o sa vezi diferenta si probabil nu o sa mai ai nevoie de fond de ten.
O seara buna!

| buburuza115 explică:

Thank you all:*

| dvhcdrfkjbvrf a răspuns:

De ce sa folosesti machiaju? Ai abia 12 ani.nuti trebuie tie toate substantele astea chimice iti distrugi pielea! Si ce daca ai cosuri. esti la o virsta in care te maturizezi si e normal asta!