| Emilysmith78 a întrebat:

Heyy am nevoie de ajutor
Am 12 ani, 1, 46 m și 44 kg
Toti spun ca eu normal
Eu insa nu prea cred ca este asa
Poate din cauza ca sunt scunda sunt cam grasuta
Deci dupa multe spuse ale tuturor am inteles ca dieta nu e buna
Vreau pana la vara sa slabesc, imi da cineva niste sfaturi, cum?

Răspuns Câştigător
| Kira5854 a răspuns:

Pentru fetele de peste 14-16 ani ar trebui sa aiba cam cu 10 kg mai putin decat inaltime(scazand un m din ea). La 1, 70, ar trebui sa aiba 60 de kg sau in jur de 60 de ex. Dar, la varsta ta fiind in crestere este ceva normal, ai grija de dieta ta totusi, pentru ca aici incepe conformatia si cand spun sa ai grija de dieta vreau sa spun sa nu uiti sa mananci carne pentru ca ai nevoie de fibre si proteine, consuma multe lichide si multe legume semigatite sau gatite, nu uita sa iei din cand in cand ceva dulce si fructe, pentru ca organismul are nevoie si de ceva dulce, apoi sa iei 3 mese pe zi si acelea la ore fixe, tinand cont ca masa de seara va fi cea mai "saraca". Asta este doar un regim alimentar corect, pe care ar trebui sa il respectam toti.

1 răspuns:
| iulia165 a răspuns:

Buna la varsta ta si la inaltimea ta esti bine dar daca crei sa slabesti fa sport si dinineata de aniaz si seara inainte de sase cand manci bea un pahar de apa cu lamaie calduta eu acum doi ani am slabit asa 12 kg deci cred ca ai reusi sa slabest cat vrei si nu manca dupa ora 6 sper ca te-a ajutat raspunsul meu happy