anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy.Am o mica problema:d.Am avut o relatie de 11 luni.si acum s-a terminat.De ceva timp am inceput sa vorbesc cu verisorul fostului meu prieten, el mi-a spus ca fostul meu prieten inca mai tine la mine, dar nu vrea sa ma raneasca. Un timp nu l-am mai cautat, chiar voiam sa ma caute el primul' si asa s-a intamplat.Ieri am vorbit. dar totul s-a terminat cu o cearta.oh go on...Nu stiu ce sa mai fac.chiar tin la el si vreau sa ne impacam. ceva sfaturi ce ar trebui sa fac.si daca ar mai trebui sa fac cevahappy. Funda`!:*

4 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! Poate ar trebui sa mai lasi tu putin de la tine. Daca sunteti amundoi incapatanati nu va functiona si ar fi mare pacat pentru ca tu il iubesti si vei suferi.Nu ai de unde stii daca acel verisor al fostului tau prieten spune adevarul. Poate ca chiar fostul tau prieten a apelat la verisorul lui tocmai pentru a vedea cum vei reactiona tu. Daca nu te iubea nu prea cred ca te cauta.Deci mai simte ceva pentru tine. Vorbeste tu cu el si spune-i ca inca mai ti la el si ca vrei sa ajungeti la o solutie ca relatia voastra sa mearga.Succes:*

| frumusik96 a răspuns:

Daca tineti unul la altul de ce nu?
Eu cred ca ar trebui sa rezolvati lucrurile. Daca vezi ca el nu face nici un pas atunci fa-l tu.
Daca nu faci acest pas s-ar putea sa regreti

Răspuns utilizator avertizat
| kathyangel a răspuns:

Sall,nu ai precizat daca el s-a despartit de u sau invers.Pai daca u mai vrei sa fiti impreuna incearca, intreaba-l daca simte si el acelasi lucru.Sa va crtati exagerat nu e bine, dar toti ne certam cu unele persoane pentru ca avem pareri diferite sau cum vine cu incapatanarea si nici unul si ei nu vrea sa lase. Sper ca te-am ajutat, Good luck :* happy