Si eu am avut aceeasi problema. Parului meu nu ii prieste head & shoulders si nici wash & go.Eu folosesc Pantene si cateodata Clear.Mi se par mult mai bune si chiar merge la mine.Am parul mult mai puternic si matasos [dupa cum spun astia de la televizor]. Incearca si tu ca poate iti va merge la fel de bine ca si mie. Succes!:*
Stiu exact ce vrei sa zici si mie mi s-a intamplat exact acelasi lucru acum 1-2 luni. Eu iti recomand, din proprie experienta sa iti ingrijesti parul mai des si cu mai multa atentie. Eu am folosit masti de par odata la 1 saptamana sau macar 2, m-am spalat mai des la cap - mai ales pentru ca e vara si transpir, am folosit sampon pantene care dupa parerea mea e mai bun ca oricare altul ( imi mai pare bun si elseve sau head & shoulders citrus ) si mai ales ai nevoie de balsam de par. Legat de ingrosarea parului nu te speria. Este perfect normal ca dupa ce ti-a venit menstruatia sa ti se ingroase parul. Daca nu ti-a venit inca fii pe faza ca asta e un semn important. iar despre partea cu matreata incearca ceea ce tiam spus mai sus sper sa functioneze la fel ca la mine, dar daca nici asa nu merge asta e poate fi o gena de la parinti...