Da add la ale_judoka si iti dau un fisier cu 150 de status`uri super calumea...fonda
Fetele nebune nu se vor schimba, vor ramane aceleasi! :X
~ [] m faci s [] cand imi sp ca te`ai schimbat…chiar asa d naiva m cz? [] scuze ca t contrazic dar s pare ca nu m qnosti…naivitatea = 0 pentru mine [] regreti qmva pentru c ai facut…pune`te in genunchi daca vrei…pentru mine nu are valoare… [] [] ~
~ [] am invatat s sufar cu zambetul p fata [ [] ~
~ [] am ales s rad si am facut cea my buna alegere…nu`mi pasa d nimic [] ~
"suflet de copil`. :X Lacrimi de adult`. Si esentsa tare`. Astaa e fetita care te-a ridicat mereu in picioare`. :X...""
"Cand sunt suparata si sunt necajita ea ma ajuta si sunt ce`a mai fericita:X:X:X"
"Sunt asa cum nimeni n`ar vrea sa fiu! Sunt doar eu si atat! Cu nimic mai speciaL! Cu nimic deOsebit! doar diferit!"
">>>nu sunt perfecta stiu am o gramada de defecte. da`n-am obligat p nimeni sa ma accepte < <
Fetele nebune nu se vor schimba, vor ramane aceleasi! :X
~ [] m faci s [] cand imi sp ca te`ai schimbat…chiar asa d naiva m cz? [] scz ca t contrazic dar s pare ca nu m qnosti…naivitatea = 0 pentru mine [] regretzi qmva pentru c ai faqt…pune`te in genunchi daca vrei…pentru mine nu are valoare… [] [] ~
~ [] am invatat s sufar cu zambetul p fata [ [] ~
~ [] am ales s rad sh am faqt cea my buna alegere…nu`mi pasa d nik [] ~
"suflet de copil`. :X Lacrimi de adult`. Si esentsa tare`. Astaa e fetitsa care te-a ridicat mereu in picioare`. :X...""
"Cand sunt suparata si sunt necajita ea ma ajuta si sunt ce`a mai fericita:X:X:X"
"Sunt asa cum nimeni n`ar vrea sa fiu ! Sunt dOar eu si atat ! Cu nimic mai speciaL ! Cu nimic deOsebit ! dOar diferit !"
">>>nu sunt perfecta stiu am o gramada de defecte. da`n-am obligat p nimeni sa ma accepte < <
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă: