Buna!^^
Da, eu am avut vise cu vedete, o gramada, care mai de care mai amuzante. :]]
Am sa iti povestesc unul: Eram intr-un parc cu prietenele, povesteam diverse, iar ele au inceput sa ma cicaleasca iar din cauza ca imi plac actorii si cantaretii coreeni. Eu le luam apararea idolilor mei, cand a aparat pe banca vecina, asa, de nicaieri, una dintre formatiile mele preferate, NU'EST. :]] Eu am inceput sa sar de fericire, m-am dus inspre ei sa le cer autograf, sa fac poze cu ei, cand prietenele mele au inceput sa ma traga de mana inapoi, eu strigam sa imi dea drumul sa ajung la ei, dar ele ma trageau si mai tare. A tinut asta ceva timp, cand NU'EST au inceput sa cante! ♥ Fericire mare pe mine, am vrut si eu sa cant alaturi de ei, cand imi dau seama ca nu mai pot scoate vreun sunet, am ramas muta. :]] Apoi, a aparut o camera alba, eu eram in ea, alaturi de favoritul meu din formatie, Ren, si am fugit ca fulgerul inspre el sa-l sarut si am cazut amandoi, eu peste el. El a inceput sa strige la mine, dar eu nu-l bagam in seama ci continuam sa-i dau pupici. :]]
Poate nu e chiar interesant, dar eu mi-am consumat toti nervii si toate puterile in visul asta, deoarece dimineata m-am trezit apa si ma durea tot corpul ingrozitor! :]]
cand eram mai mica am avut aproape acelasi vis dar cu Joe Jonas de la Jonas Brothers. )
Hei, si eu am avut de mai multe ori vise ca al tau, dar eu i-am visat pe toti din trupa One Direction.
karinaioana017 întreabă: