| marykiddda a întrebat:

Heyy buna imi vine sa mor am fost la o zi onomastica si acolo am intalnit un baiat si am inceput sa ne apropriem din ce in ce mai mult pana la punctu de mi-ar spune copii de la party ca -l plac mda. si asta s-a intamplat eu am negat iar dupa el a inceput sa vina dupa mine si sa ma intrebe daca il plac si eu ziceam nu si nu si nu iar dupa stateam pe canapea si mancam tort el luandu-ma in brate si privindu-ma incontinu si dupa la tort m-a manjit de tort si dupa ce a aruncat cu confeti eu trageam de chestia aia cu confeti si el la fel si veneam unul in altu. apropriindune foarte mult iar dupa cand sa plec eu vb cu el iar copii mi-a luat telefonul sa-i faca poza lui ca sa il am amintire si ua l-am luat de gat iar el de mijloc spunandu-i sa nu le lase sa faca poze eu nu realizam ce faceam iar dupa am plecat si cand am dat coltu a venit dupa mine sa vb cu mine si in acel timp fetele ne facea poze si dupa am sters pozele si intr-un sfarsit a venit supa mine si a spus ca s-a indragostit bufnindul rasu si la final cand sa plac m-a atins cu mana pe obraz si a zis ca o sa ma faca sa-l plac si cand am ajuns acasa m-au sunat fetele si m-a intrebat daca il plac. si am zis ca da ca atunci cand am ajuns acasa m-am inrosit.si el asculta... si m-ai pe seara am intrat pe facebook i-am cerut cereere de prietenie si mi-a acceptat-o si l-am intrebat daca o sa ma lase in pace si el a zis ca da, deaorece si-a batut doar joc de mine si a zis ca a ascultata toaata conversatia telefonica stiti ce prost m-am simtit? asa de nasol adica eu l-am placut si el nimic si inca il plac putin uitati cantecul acesta imi descrie starea... http://www.youtube.com/watch?v=PDencysTlJQ

3 răspunsuri:
| LovelyKitty2 a răspuns:

Pff. Pai baietii sunt dobitoci. Rad de fetele care ii iubesc si nu realizeaza cat o ranesc. Trebuie sa treci peste. Si prietenele tale care l-au bagat in conversatie, nu sunt adevarate.

| Axys a răspuns:

In primul rand n-ar trebui sai para rau da-l incolo gandeste-te ca roata i se va intoarce bine ca sti sanatoasa happy lasa-l da-l incolo de acuma daca ai sal mai vezi sa nu-l bagi in seama nu mai vb
cu el si gata nu merita atentia ta si tu nu meriti sa plani pentru un prost happy linisteste-te happy

| Axys a răspuns:

Si inca ceva nu mai asculta muzica trista