Da' cum sa iti tai venele? Ai innebunit? Pune mana pe carte, nu te mai gandi la prostii ca cine stie, poate peste cativa ani o sa ai note bune si o sa iei premii si o sa te gandesti "vai ce proasta eram atunci, voiam sa ma omor de la un patru". Nu e sfarsitul lumii
Orice ai face, fi foarte calm :3 toti mai patim din astea... daca ii spui tu singur mamei tale de acele note...nu se va supara atat de tare ci poate chiar te va ierta:3 dar de acum incearca sa iei note bune :3
Hey, Capul sus discuta cu mama ta de acum sa afle de acele note nu cand se duce la scoala si vede notele sa te bata de fata cu colegii, e umilitor.te duci frumos la ea acum si ii spui '' mami uite scuze am luat notele acestea promit ca nu se va mai intampla etc:* iti ceri iertare ca ai dezamagit-o si ii spui ca nu se va mai intampla niciodata eu ii spun mamei mele absolut orice.deci si tu ar trebui lafel.de aceea este mama ta..trebuie sa-ti fie si prietena nu, numai mama :* Daca te omori ce rezolvi? o sa stai in pamant si majoritatea o sa te uite nu vrei sa faci ceva in sens bun cu viata ta!? treci peste..se mai intampla doar n-ai comis o crima..io asa zic. sa-i zici acum. probabil te va pedepsii este normal dar cu timpul vei uita tot si o sa razi de aceste momente.bafta imi doresc din sufletul sa rezolvi cu mama ta :* sper sa fii fericit/a orkm peste cativa ani asta va ramane o simpla amintire
In loc să stai să te plângi,mai bine închide calculatorul,spune-i mamei tale, tu ce s-a întâmplat şi pune-te pe învăţat, logic! Oau! să ştii că moartea e cea mai bună soluţie, ce crezi că notele o să dispară dacă îţi tai venele? Nu! logic că nu, pune mâna pe învăţat şi lasă calculatorul dacă vrei să nu se supere mama ta.
Am colegi care si-au pierdut parintii si merg mai departe.Iar tu, pentru o afurisita de nota, ai vrea sa te omori? Jur ca nu va inteleg...
Neh...Pentru ce sa iti tai venele? Nu are rost, crede-ma. Nu cumva sa faci prostia asta!
Si in legatura cu notele, calmeaza-te. O sa ii explici mamei tale ca ai avut si tu zile mai proaste (cum avem toti) si de asta ai luat nota proasta. Daca te iubeste cu adevarat o sa te inteleaga si o sa te ierte. Si incearca sa te revansezi, sa iei note bune, arata-i ca ai vointa, ca te straduiesti.
Ai grija!
Hey merci pentru sfaturi chestia este ca anul trecut am luat mentiune si i-am promis mamei ca n-o sa mai iau note proaste dar nu stiu ce sa ma fac pentru ca stiu ca o sa ma bata si mi-e frica 9