Egali
Mai exista oameni care mai cred in egalitate.Egalitatea e pe foaie
Daca am fi egali n-ar exista clase sociale, discriminare
Si mai ales n-ar exista prejudecati.Si de la prejudecati ajungem la mentalitate si de aici e istorie
Sunt multi altfel de figuranti. Sunt unii care stau pe banca si te analizeaza si te fac sa te simti aiurea. Altii merg pe strada si te imbrancesc sau fac fel de fel de gesturi. Asa sunt ei. Nu prea ai ce sa le faci. Incearca sa ii ignori cat se poate.
Chiar azi eram cu un prieten şi am trecut pe lângă 3 copii (cam pe a 8-a cred că erau) care împărţeau o doză de bere. Ne-au făcut trogeri
Oricum, puţin ne-a păsat. Atât eu, cât şi prietenul meu suntem foarte flegmatici, deci nu ne-am simţit deloc vexaţi. Eu te felicit doar pentru modul tău de a rezolva situaţia
Sallz...nu ii mai baga in seama. Daca te gandesti bine toti suntem la fel, avem toti 2 maini, 2 picioare, 2 ochi etc. Diferentsa dintre noi este sufletul adica din interior, ca de la om la om. De ce ti-ar pasa ce zic ei? in primul rand ai putea sa le dai cu flit. Ce trebuie sa ii asculti... daca stii sa raspunzi cu replici spui daca nu pleci frumusel si gata. Nu te condamna nimeni pentru faptele tele sau cel putin pentru cum reactionezi. Iar chestia asta cu smecheria, e o porcarie. La mine in scoala vezi zilnic cica smecheri imbracati in trening si ochelari de soare prin clase, bai, coridoare si totusi afara innorat ce asculta manele si fumeaza. Deci da`i drak de cocalari ca nu e nimic de capu lor. Se dau superiori de prosti ce sunt ca daca le dai o replica gata se enerveaza incep sa injur si nu stiu ce. Fraieri din astea vezi peste tot fara nr.Nu ii pune la suflet pentru ca mai mult creier are o gaina decat ei.
Nu prea poti face nimic sa nu dai peste ei! Din pacate pustii astia inconstienti care se cred mai buni si mai tari doar pentru ca fumeaza si consuma droguri, lucruri care sunt foooarteee "la moda", sunt multi si variati!
Daca as sta sa-ti explic de ce procedeaza astfel, si de ce vor sa atraga atentia prin ce face toata lumea...(lumea negativa)...neincercand sa se remarce prin fapte pozitive, acte de caritate sau note bune la scoala, mi'ar lua mult timp si spatiu!
Cunosc insa cazuri, care indata ce se maturizeaza(20-25) renunta definitiv si se axeaza pe viitor, constineti ca trebuie sa realizeze ceva in viata! Se concentreaza pe studii, se inscriu la o facultate buna si in paralel incearca sa castige un ban pe cont propriu!
In fine, tu procedezi extraordinar de bine! Nu'i baga in seama, nu le raspunde, nu'i provoca! Caci, unde exista consum de droguri, alcool si tigari este si violenta, reavointa, placere sadica!
Continua sa fi indiferenta!
Daca se maturizeaza toti pe viitor si isi dau seama de adevaratul sens al vietii ar fi grozav! Daca nu, singurul lucru de care mi'e mila sunt parintii lor! Ii compatimesc!
Te pup! Sper ca te'am convins!
Bada toti suntem egali dar daca erau din 3 pers unul singur nu te baga in seama, si nu ai cum sa scapi de asa persoane. Nu e vb de bani e vb de personalitate.pa