anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy...

Credeti ca as avea vreo sansa sa devin cantaret chiar daca nu am voce muzicala si nu prea stiu respira melodic?

Răspuns Câştigător
| RoXyRaLu a răspuns:

In lumea asta orice se poate intampla! Oricum in ziua de azi,cand deschizi radioul nu auzi o Chritina Aguilera,un Beatles, Scorpions, un Julio Iglesias.Auzi toti afonii care s-au lansat peste noapte,cum ar fi Dony,Dj Harra, Oana Zavoranu, si toti astia. Daca are si Romania un cantaret sau 2 calumea care traiesc. Daca nu ai voce,si nici nu prea stii sa respiri melodic, dar totusi iti place muzica, poti sa te chinui.Adica cand asculti o melodie incearca sa bati ritmul cu piciorul sau cu palma intr-o masa.Astfel iti vei ridica la un nivel mai inalt urechea muzicala. Urmand cateva lectii de chitara,tobe, sau orice instrument la care crezi ca te-ai pricepe, poti sa te ridici la un nivel instrumental mai inalt! Funda? plsss

4 răspunsuri:
| BigBang a răspuns:

Sanse ai!
Dar mai bine ai mila.
La cati afoni"ne incanta"in prezent,"muzica nu mai e muzica".
Bineinteles, unii chiar reusesc sa cante, altii doar scot sunete.
salut

| Teodora20 a răspuns:

Nu inteleg de ce mai intrebi... Daca nu ai voce mai bine stai deoparteoh go on.

| Dean1996 a răspuns:

Ai putea,daca ai pile sau rude care sunt in industria muzicala si au cum sa te lanseze,dar nu-ti recomand daca nu ai niciun fel de pregatire[daca nu ai voce,si nu sti sa canti la niciun instrument]. Daca vrei sa fi vedeta,si nu ai voce,poti incerca sa canti la un instrument: tobe, chitara, clape...si sa intri intr-o formatie[daca vrei sa te arunci cu capul inainte si sa fi o celebritate],dar sa iti stii foarte bine instrumentul si sa-ti placa muzica,sa fie o pasiune, nu asa, ca vrei tu sa fi vedeta.Asa cum a zis si @BigBang, la cati afonii sunt...mai vrem si noi sa vedem lume care CHIAR FACE MUZICA.In orice caz succes, te poti astepta la orice de la viata.

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Cred.
Crede`ma.Eu de 5 ani muncesc la o voce si la respiratie in melodii.
Cred`ca daca depun putin efort,o sa devii mai mare ca Lady Caca.

Iar in ziua de azi, orice "cantaret" nici nu are voce, iar melodia lor e de Rahat.
Stiam niste cantareti ca nici nu stiu ce`i aia o melodie De Dance.Sau hip`hop thinking
Iti garantezwinking!