Și încă ceva nu știu sigur dacă are pe cineva sau nu. Din câte văd eu la munca nu îl suna nimeni nu pare sa aiba relație. Dar totuși poate are soție sau iubita. Cum pot afla?
Relațiile pe lumea asta sunt familiale, de prietenie, profesionale. Dacă se încurcă, se amestecă, pot apărea probleme. Astfel, este preferanil să îți cauți o relație înafara zonei de la serviciu. 15 ani diferență nu ar fi o problemă dar cuplată cu situația ta pofesională, apar complicații care va trebui să le depășești. Asta să îi spui.
Ești un copil pentru el. Bine, dacă nu are respect de sine ar putea încerca să te aibă la pat (zic asta pentru că un om la 34 de ani nu caută relație serioasă cu o copilă de 19 ani). Cele mai proaste relații pe care le poți avea sunt cele cu colegi de muncă, șefi și angajați. Dacă relația nu mai merge, îți zic sigur că ori te lipsești de acel job, ori o să te duci acolo ca la pușcărie. Am făcut și eu aceeași greșeală ca și tine când aveam vreo 18-19 ani să mă "îndrăgostesc" de o șefă care avea 37 de ani. "Ce pot sa fac? Sa ii spun?" sub nici o formă, niciodată și în nici un caz. Vei ajunge să regreți rău de tot decizia luată.
Nu poti sa faci nimic, fiindca nu este cazul sa ii faci avansuri, ca maine zbori de acolo.
Ai bun simt si fii respectuoasa ca-i patronul, care nu se incurca cu angajatele. Daca iti place locul ala de munca, fii respecutoasa si tine gurita inchisa!