Cerere pentru eliberarea cărţii de identitate
certificat de naştere în original
actul de identitate al unuia dintre părinţi, al tutorelui sau reprezentantului legal, cu care se face dovada domiciliului
actul cu care se face dovada spaţiului de locuit (contract de vânzare-cumpărare, contract de închiriere spaţiu etc.)
chitanţă reprezentând contravaloarea cărţii de identitate (7 lei)
timbru fiscal în valoare de 1 leu... fundita?
Buna:*
multi inainte
buletinul il poti face orikand dupa ce ai implinit 14 ani...
te duci la sediul de politie cu o copie a certificatului tau de nastere si cu o copie dupa certificatul de casatorie al parintilor:p
dar oricum...te vei duce cu mama ta sa iti faci buletinul pentru ca va fi nevoie de o semnatura a unui parinte:X:X:X:
sper ca ti-am fost de folos
bafta
funda?:X
Ai putea sa-l faci dupa 8 octombrie si ai nevoie doar de certificatul de nastere. Te vor pune acolo sa completezi un formular cu date personale. Bafta la poza.
Poti sa mergi sa il faci si mai repede de 14 ani(cu o saptamana sa zicem)dar nu il poti elibera decat dupa ce ai 14 ani impliniti.
E posibil, eu asa am facut.
Pai trebuie sa o iei p mami tau de manuta si sa mergeti la politie si nenea sau tanti iti spune exaCT de ce acte ai nevoie pentru buletin, eu imi aduc aminte ca a luat mama certificatu de nastere, actu casei (cred) si mi-a facut o poza nenea de acolo si dupa o saptamana mi-am luat buletinu si dupa 7 luni l-am pierdut ))
Poti sa il faci chiar a doua zi dupa ce ai implinit 14 ani. Poti sa te duci cu un parinte acolo unde se fac buletine si sa intrebi ce acte iti trebuie. Succes!
anonim_4396 întreabă: