| xxxToxicPikaChuxxx a întrebat:

Heyy...O prietena de-a mea mi-a cerut sfatul si nu prea stiu ce pot face. Ea a stat cu un baiat, si s-au despartit din cauza dirigintei sia parintilor lor. O vreme a incercat sa il uite, dar nu poate, mai bine zis nu vrea. Acum sta cu un alt baiat, dar nu tine deloc la el.Cum sa se desparta de el fara sa il raneasca?

Răspuns Câştigător
| AmaliaM a răspuns:

Hmm thinking să-i spună ceva gen nepotrivire de caracter, că el merită o fată mai bună, că are probleme în familie şi nu e pregătită pentru o relaţie şi să îi spună că i-ar plăcea să rămână prieteni pentru că este un băiat foarte de treabă. ideea e că trebuie să dea impresia că-i pare rău şi că nu ar vrea să termine relaţia dar trebuie neapărat. oricum, orice despărţire doare dacă ţii la o persoană ( poate băiatul ţine la ea ). fundă? puppy dog eyes

5 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Sa spuna baiatului ca desi il simpatizeaza, a si incercat mai mult, dar si-a dat seama dupa un timp ca nu se potrivesc si ca nu poate sa aiba sentimente fata de el.

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Ce-a mai dureroasa despartire e cea printr-un mesaj. Poate sa ii spune baiatului fata in fata ca nu mai simte nimic pentru el. Bafta

| Flaviia16 a răspuns:

Cel mai bine e sa spui adevarul chiar daca acesta doare happy numai ca doare acum mai putin de cat mai tarziu! Pote sa abordeze o discutie si sa-i explice situatia si sa-l incurajeze ca va gasi pe altcineva

| eusebiu99 a răspuns:

Ar trebui sa-i spuna pur si simple ca vrea si ea putina libertate.Nu cred ca se va supara.

| OFetita15 a răspuns:

Ar putea sa il faca pe el sa se desparte de ea