Buna,stii nu vreau sa-ti tin morala, dar ar fi bine sa renunti si a fi EMO si a fi ROKERITA ar fi bine pentru viata ta! nu te judec pentru ce ai fost sau pentru ce esti! dar ar fi bine! ai vazut lumea nu te percepe rau in gandire te apreciaza cum gandesti demonstreaz-o si pe viitor si intelege ca si tu esti importanta! succes in viata!
Hey,Heey!
Laura, nu trebuie sa te ingrijorezi de cum arati! Nu este o REGULA undeva care zice,, HEY, EMO SE IMBRACA IN NEGRU, SI HEEY, ROCKERRY SE IMBRACA CU TZINTE!,,
E supper ok sa te imbraci cu culori vii. Asta dovedeste ca ai tupeu fata! Ca sti sa zici lumii,, HEY! EO NU FAC PARTE DIN TURMAAA!,, Gandeste-te doar ca altii is toti la fel. Tu poti sa te ridici in picioare! Toti tac, si tu poti striga. E ceva ff fain ca nu te lasi influentzata! BRAVO
In legatura cu confuzia! Te poti imbraca ceva de genu, un maieu rosi si ceva negru peste, pantaloni nergrii si pantofi rosii, pentru ca rosu este culoarea sangelui. Ti se potriveste! Asorteazate artistic {in stilul TAU}. Fi cine vrei TU sa fii. -stiu ca aia ii dintr-o reclama, dar e adevarata!
Sper ca te-am ajutat!
Pai... si ce daca combini stilurile? Aia te face unica.
De ex. combina roz neon cu negru si probabil ca vei arata ca ceva papusica manga. ^^
Este foarte dragut, doar pentru ca nu-i des intalnit, nu inseamna ca tu nu poti sa faci asta. Fi both, emo and colorful. Un emo dragut.
Hope I helped.
Fa exact ce simti.Cand esti suparata imbracate in culori mai inchise si cand esti vesela imbracate in culori deschise.
Funda?
Chestia cu emo nu cred ca e foarte ok, iar din cate am inteles Rocku-ul te-a scos din starea de deprimare, incearca sa-ti faci prieteni noi care au aceleasi gusturi ca tine, dar nu uita nici de prietenii vechi cu care mai poti iesi la un suc din cand in cand. In legatura cu hainele negrul e misto, dar poti sa te imbraci si in alte culori, asta nu are vreo legatura cu stilul de muzica pe care il asc. prin Faza ca trecem toti o data si-o data, dar daca ti se demonstreaza de cei din jur ca nu e asa, de ce nu i-ai crede, nu are rost sa devii o retrasa, cauta-ti prieteni adevarati, Distreaza-te!
Pai daca nu ma insel sa fii emo nu inseamna sa porti numa negru ci si cu culori aprinse ca de ex pinky, verde neon, mov, rosu( my chemical romance multa vreme erau tot imbracati in negru si rosu). Apropo nu stiu daca stii dar stilu emo este de domeniul trecutului.
P.S. si eu sunt rockeritza dar nu ma imbreac in negru. daca te mai tai du-te la psiholog sati ridice morala sau schimbati atitudinea, prietenii, poate ei te deprima sau situatia in cr te aflii
Te inteleg perfect...si eu am patit la fel.ar fi bine sa te imbraci vara in culori mai deschise si iarna in culori mai inchise, sau cand esti vesela porti cate un tricou mai colorat iar cand esti trista porti ceva inchis(sa stii ca si movul si rozul sunt 2 culori emo deci ai putea sa le porti) si tine-o tot asa daca iti place rockul \m/