| StefaniaM a întrebat:

Heyy! Sunt in clasa a noua si ca limbi straine studiez engleza si germana. Si, no, m-am saturat de germana. Pur si simplu nu mai am chef s-o invat. Si, ma gandeam, nu as putea face cumva ca in loc de germana sa fac franceza? Momentan, nu stiu nici un cuvant in franceza, dar daca as incepe sa iau cursuri de franceza in particular, nu m-as putea "transfera" in a 10 a la franceza? Sau? Ce as putea sa fac? Am avut semestrul asta media 10 la germana, dar asta doar pentru ca am primit numai teste din cuvinte, pe care le pot toci dimineata inainte de scoala. Insa profesoara ne-a promis ca ne va da in semestrul doi teste din gramatica, si eu nu am nici un strop de motivatie sa tocesc tabelele alea cu der die das. Mi-ar placea mai mult sa invat franceza, mai ales dupa ce am vazut un clip cu Paul McCartney care se balbaia in franceza. O vai.

Help?!?!

2 răspunsuri:
| Acras a răspuns:

Mei bine ramai la germana iti va fi utila candva crede-ma.Cu lb Germana poti in f mult tari merge sa lucrezi sau ca vizitator sa te descurci.

| Miron_Liviu_1997 a răspuns:

Dupa parerea mea germana parca merge mai bine cu engleza, dar daca tie nu-ti place, poti sa te transferi din clasa a X-a la franceza, numai sa anunti din timp profi. Daca vei lua si meditatii cu atat mai bine, daca iti va si placea e excelenthappy P.S. Mi-a placut aia cu "No". Succeshappy