Nu aveti nici o luna si el nu e in stare sa reziste intr-o relatie. Si tu te mai intrebi daca sa mai ramai cu el? Ramai prietena daca iti e bine asa, dar in nici un caz nu trebuie sa mai reiei relatia. Respecta-te pe tine ca fata si nu te lasa calcata in picioare de toti. E clar ca nu e pregatit pentru asa ceva si nu are rost. Alte intrebari nu isi mai au rostul. Poti sa vorbesti cu el, adica sa il saluti, asa ar fi politicos, si totodata sa fi indiferenta daca se va razgandi si va incerca sa iti spuna ca te iubeste si vrea sa va impacati. Nu te merita!
Nu fa greseala sa mai fii cu el... In situatia descrisa de tine ma aflu si eu doar ca sunt in locul baiatului si da (din pacate) am procedat asemanator cu fosta mea prietena, am facut lucrurile astea pentru ca nu tin la ea si cred ca si la el e acelasi motiv
Tinee adicaa asa cred cand o ziss sa ne impacam mi-a dat un mesaj ca numa la mine se gandeste si cand vorbeste cu alte fete si ca regreta sa il iert ca ma iubeste s-a rugat si dde prietena mea ca sa ne impacam :-s Nu stiu ce sa cred,. am zis ca ok si nu ne-am vazut de atuncii deloc si cand i-am zis sa iesim surpriza
Da... dar vorbe dulci crede-ma ca poate spune oricine dar asta nu inseamna ca sunt adevarate eu vb din persectiva mea pentru ca nu am de unde sa stiu cum e el dar am spus ca am fost in situatia resectiva si la fel am fost si eu iubitor cand era cu mine nici nu se gandea ca nu tin la ea... Dar u faci se iti spune inima dar ai grija ce decizii ei in viata in asa fel sa nu regreti dupa
Multumesc
Daca intr-o luna v-ati despartit de doua ori intr-un an ce va faceti? Aveti multe amintiri? Intr-o luna? Si ce is amintirile astea, discutii prin smsuri?
Ce aveti voi nu e o relatie, o joaca de copiii. Daca asta iti doresti, continua, daca nu pune punct si cauta pe cineva mai matur care stie ce vrea.
De ce sa te mai impaci? Ca sa te lase ai a treia oara? Asta e si mincinos si superficial. Nu stiu de ce te mai intrebi de fapt. NU merita bagat in seama.
EU UNU zic sa nu te mai ipaci cu el o sa iti faca in continuare asa cautati pe cineva sa te iubesca si sa il iubesti!