| IustinaSiAtat a întrebat:

HEYY TPU! am o problema am aflat ca tipul care imi place mie a zis despre mine ca sunt o ceara si ca sunt urata si ca am fite...plz HEEELLPP vreau sa ma tai cu lama... da' mi-e frica pana acum doar m-am zgariat cu compasu, cu chsetii mai ascutite(ce credeti o sa ma doara tare cu lama? sa incerc sau sa raman la compas). ajutati-ma plzz.nu mai stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| muzicalBoX a răspuns:

laughing ar trebui sa renuntii la chestiilea astea pe langa faptul ca lasa cicatricii nu te ajuta la nimic. Daca a zis asta e nemernic nu merita sa faci asta gasesti altu e simplu.

8 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Esti nebuna! Ii doar un baiat, treci peste, nu fi proasta. Nu te taia cu lama, ca nu se merita! Si mai ales acel baiat nu te merita, mai ales dupa ce a vorbit asa cu tine. Si renunta si la compas, treci mai departe si gata. O sa vezi ca va aparea alt baiat de care o sa iti placa si mai multwinking.

| cristianorudi7 a răspuns:

Nu, nu e nevoie sa te tai sg, te ajut si eu sau mai gasim alte variante... ba esti proasta bombă, ce mori asa pentru unu mai bine taie-te cu drujba 

| lolly_3072 a răspuns:

Daca tot ai fite folosesti drujba.ca lama e de nefitzosi.laughing

| IustinaSiAtat explică:

App am 15 ani

| Gabrielle16 a răspuns:

Dar de ce sa ramai la lama?! Ia fierastraul direct!

Da-l in pesmeti pe ala...Cine te place te place asa cum esti.

| fuckThisLife a răspuns:

Nu alege nici una din ele.crezi ca daca te vei taia vei rezolva ceva? ca lui ii va pasa de tine? nu ai decat sa-ti faci rau tie...si.daca incerci cu lama.nu e dureros dar daca ajungi la vene. apoi da-mi adresa sa iti fac o vizita la spital. daca mai traiesti...

| Anabelle_5756 a răspuns:

Dar de ce sa te tai cu lama doar din cauza asta? raised eyebrows nu poti accepta pur si simplu un "nu"? eu daca as fii in locul tau mai bine as merge mai departe nu sa`mi distrug corpul cu taieturi de genul acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da citi ani ai?